Lähilämpö Lokoisa -palvelulla kiinteistön lämmitys kuntoon ilman investointeja

Lähilämpö Lokoisa on Tampereen Sähkölaitoksen uusi palvelu pirkanmaalaisille taloyhtiöille ja yritysasiakkaille, joilla kaukolämmön lämmönjakokeskuksen uusiminen on ajankohtaista. Puramme vanhan laitteiston ja asennamme uuden samana päivänä sekä otamme laitteiston etähallintaan. Toteutamme tarvittavat huollot ja korjaustoimenpiteet laitteiston elinkaaren aikana.

Kätevää energianhallintaa ja raportointia

Uuden lämmönjakokeskuksen lisäksi asennamme kiinteistöön lämpötila-anturit, joiden avulla ohjataan laitteiston toimintaa ja optimoidaan kiinteistön energian käyttö. Asiakkaan kanssa sovitaan halutut olosuhteet, jolloin sisälämpötila pysyy tasaisena ja vältytään turhalta lämmitykseltä.

Lähilämpö Lokoisa -palveluun sisältyy Kiinteistövalvomo-sovellus, jonka avulla kiinteistön edustaja voi seurata olosuhteita, sen tuomia energiansäästöjä sekä järjestelmän toimivuutta. Seurannan avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää kiinteistön huollossa ja ylläpidossa.

Kokonaisuus lokoisasti pelkällä kuukausimaksulla

Palvelu ei vaadi asiakkaalta investointeja, sillä kaikki hoituu kiinteällä kuukausimaksulla. Budjetointi helpottuu, eikä yllättäviä kulueriä synny palvelun aikana.

Lähilämpö Lokoisa sopii myös uudisrakennuksille

Lokoisa-palvelumme sopii myös uusille kiinteistöille, jolloin energiankäyttö saadaan alusta lähtien oikealle tasolle. Ole yhteydessä jo rakennushankkeen alussa!

Palvelua tarjotaan alkuvaiheessa vain pirkanmaalaisille kiinteistöille, mutta tavoitteemme on laajentaa toimintaa jatkossa.

Lokoisa -palvelun edut pähkinänkuoressa

Huolettomuutta

  • kattava palvelukokonaisuus avaimet käteen-toteutuksella
  • sisältää tarvittavat huollot ja korjaustoimenpiteet laitteiston elinkaaren aikana

Ei investointeja

  • kokonaisuus pelkällä kuukausimaksulla

Energianhallintaa

  • Kiinteistövalvomo-sovelluksella sekä antureilla olosuhteiden ja energiansäästöjen seuranta ja raportointi helpottuu sekä kerätyt tiedot voidaan hyödyntää kiinteistön huollossa ja ylläpidossa.
  • Asiakkaan kanssa sovitaan haluttu olosuhde kiinteistöön

Joustavuutta

  • palvelusopimus aluksi määräaikainen ja räätälöitävissä kohteen tarpeiden mukaan

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti