Laattapisteen kylpyhuonetuotteiden 5-vuotistakuu, lupaus laadusta ja työmaiden sujuvuudesta

Taloyhtiöpäättäjille,

Laattapiste Oy on ollut vuosia mukana kehittämässä asukaslähtöistä putkiremonttia yhdessä koko rakentamisen arvoketjun kanssa. Tämä kiteytyy käytännössä putkiremontin jokaisen vaiheen tukemiseen, aina hankesuunnittelusta toteutukseen asti. Laattapisteen taloyhtiöpalvelut on rakennettu tukemaan tilaajan tahtotilaa, taloyhtiöprojektin suunnittelua sekä toimivaa työmaan arkea asukasmuutoksia unohtamatta.

Meillä Suomessa on paljon varallisuutta kiinni rakennetussa ympäristössä, erityisesti kodeissa, ja tästä omaisuudesta on tärkeää pitää hyvää huolta. Putkiremontissa avautuu paljon mahdollisuuksia asumisviihtyvyyden, asunnon arvon sekä koko asuinalueen kehittämisen osalta. Kylpyhuone on oleellinen osa remonttia. Sen elinkaari on keskimäärin 25 vuotta ja jokaisen yksityiskohdan tulisi lähtökohtaisesti kestää tämä aika. Tavoiteltavan elinkaaren mahdollistaa tieto sudenkuopista ja näiden huomioiminen sekä suunnittelussa, toteutuksessa kuin myös tilan ylläpidossa.

Kylpyhuoneen materiaalien osuus koko putkiremontissa on varsin pieni ja täten, on tuleva remontti ennen kaikkea myös mahdollisuus. Remontin suunnittelussa voidaan huomioida elementit, jotka tuovat tilaan käyttömukavuutta, toiminallisuutta, turvallisuutta sekä yksilöllisyyttä. Hyvin tehty kylpyhuone nostaa asunnon arvoa. Asiakkaat tarvitsevat myös henkilökohtaista palvelua ja apua remontin edetessä. Putkiremontti tehdään tarpeen sanelemana, mutta tämän ei tarvitse tarkoittaa, että ihmiset unohtuvat. On tärkeää tiedostaa mitä me ihmiset tarvitsemme ja arvostamme.

Putkiremontissa on monta huomioitavaa asiaa ja tietoa remontista tulee matkan aikana asukkaille paljon. Remontin aikana tarvitaan asukkailta toimenpiteitä ja osallistumista. Tiedon määrä on suuri ja monesti avoimia kysymyksiä on paljon, joihin tarvitaan apua. Ymmärrämme, että teemme töitä ihmisiä varten ja käytössäsi on suunnittelu- ja rakennusvaiheessa aina vastinpari, joka kulkee kanssasi remontin vaiheet läpi.

Yksilölliset muutosvalinnat ja -suunnitelmat kylpyhuonetuotteiden osalta voidaan tehdä erittäin helposti. Apunasi on aina ammattilainen, jonka kanssa omat toiveet kuunnellaan, suunnitellaan ja toteutetaan. Kunnioitamme aina toiveitasi ja tarpeitasi.

Vastuullisuus on myös tärkeä osa arkea. Kestävä kehitys ja vastuullisten kumppanien valinta projektillesi ovat hyvin oleellisia. Kylpyhuonevalikoimaan löytyykin nykyään tuotteita, jotka ovat ekologisia, vähähiilisiä tai jopa täysin hiilivapaita. Valikoitavien tuotteiden tulee olla sertifioituja ja taloyhtiöprojekteihin soveltuvia. Remontin jälkeisiä käyttökustannuksia voidaan laskea yksinkertaisesti vaikkapa hanan tai suihkun valinnalla. Kylpyhuone on toiminallinen tila, joka on tehty elämää varten – suunnittelussa tämä on yksi tärkeimmistä huomioarvoista.

Taloyhtiömaailma on meille intohimo, jota olemme valmiita kehittämään yhdessä alan ammattialaisten kanssa. Osakkaiden ja asukkaiden tarpeet edellä. Vähintään 5-vuoden takuulla.

Osallista meidät mukaan hyvissä ajoin ja lupaan, että olemme luottamuksesi arvoinen kumppani. Ota yhteyttä projektimyyntiimme, kerromme erittäin mielellämme lisää!

Tomi Rouvinen, Laattapiste Oy

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti