Kysely kiinteistönomistajien valmiudesta peruskorjata

Kuva: Bigstock

UIPI on käynnistänyt kyselyn kiinteistönomistajien mahdollisuuksista ja kiinnostuksesta omistamiensa rakennuksien korjaamiseen. UIPI on yleiseurooppalainen, voittoa tavoittelematon kiinteistöalan etujärjestö, jossa on kolmisenkymmentä jäsentä 28 maasta. Suomen Kiinteistöliitto on UIPI:n jäsen. Kysely auki 24.2.2021 saakka. Suomenkielinen kysely tässä linkissä.

On tärkeää ymmärtää paremmin, mitä kiinteistönomistajat ja kansalaiset ovat valmiita tekemään – ja voivat tehdä – kun on kyse heidän kotiensa ja kiinteistöjensä kunnostamisesta, jotta niistä tulee energiatehokkaampia, ympäristöystävällisempiä ja kestävämpiä, jotta eu:n, kansallisen ja paikallisen tason politiikkaa voidaan muokata hyväksyttävällä, edullisemmalla ja tehokkaammalla tavalla.

Covid-19 -kriisi ja sen mukanaan tuoma epävarmuus ovat vaikuttaneet perheiden ja yritysten odotuksiin, tavoitteisiin ja suunnitelmiin. Kodin ja kiinteistöjen kunnostamisesta on tullut joko haastavampaa tai päinvastoin, kiireellisempää/toivotumpaa, sillä asuntojen muuttaminen kestävämmiksi voi tuoda säästöjä energialaskuissa ja olla osa elvytyssuunnitelmaa, jonka tavoitteena on tehdä kodeista tehokkaampia ja terveempiä näinä kriisiaikoina.

Kyselylomakkeella pyritään arvioimaan, mitä mieltä EU:n kansalaiset, omistajat ja kiinteistöyritykset ovat kiinteistöistään ja niiden peruskorjaustarpeista, sekä arvioimaan terveyskriisin vaikutusta heidän aikeisiinsa ja siten edistämään ilmastotavoitteiden saavuttamista.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti