Kosketusvapaat hanat ovat turvallisia ja helppoja käyttää – ja auttavat säästämään vettä ja energiaa

Oras Get Together. Oras Signan hybridiversiota voi käyttää myös kosketusvapaasti.

Vesi virtaa usein pidempään kuin sen tarvitsisi, se on kuitenkin yksi arvokkaimmista luonnonvaroistamme. Kosketusvapaat hanat helpottavat jokapäiväistä elämää – ekologisemmin. Veden virtaus loppuu automaattisesti, kun kädet otetaan pois hanan alta, säästäen vettä ja energiaa.

Slide
Kosketusvapaiden hanojen hyödyllisyyteen on herätty myös kotitalouksissa.

Julkisissa tiloissa toimivuutensa osoittanut kosketusvapaa hana on erinomainen valinta myös kotiin. Oraksen hanat ovat ajattomia ja nykyaikaisia muotoilultaan, ne on kehitetty mukavuutta ja kestävyyttä ajatellen ja ne tekevät vedenkäytöstä nautinnollisen kokemuksen.

Slide
Oras Signa - keittiöhana, joka toimii sekä kosketusvapaasti että viputoimisena.

Oraksen helppokäyttöiset kosketusvapaat hanat eivät ainoastaan paranna hygieniaa, vaan auttavat myös säästämään vettä ja energiaa. Voit säästää jopa 50 % vedenkulutuksessasi vaihtaessasi perinteisen hanasi kosketusvapaaseen – yksinkertaisesti siksi, että poresuutin päästää vähemmän vettä läpi ja sekoittaa siihen ilmaa, jolloin määrä tuntuu samalta. Lisäksi hana sulkeutuu, kun sensori ei ole aktivoitunut.

Slide
Kosketusvapaiden hanojen valikoimasta löytyy useita tyylikkäitä ratkaisuja.

Hyvä käsihygienia on ensisijaisen tärkeää mitä tulee bakteerien leviämiseen etenkin näin syksyllä, kun talvi lähestyy ja flunssakausi on käsillä. Kosketusvapaat hanat on helppo pitää puhtaana ja ne auttavat nostamaan hygieniatasoa merkittävästi. Koska hanaan ei tarvitse koskea, se pysyy puhtaana sormenjäljistä ja vesipisaroista. Lisäksi bakteerien leviäminen hanan pinnan kautta voidaan estää, näin kodin hygienia paranee merkittävästi.

Slide
Turvallisuus on myös etuna kosketusvapaissa hanoissa, etenkin kotitalouksissa, joissa on lapsia.

Turvallisuus on myös etuna kosketusvapaissa hanoissa, etenkin kotitalouksissa, joissa on lapsia tai ikäihmisiä. Sensori aktivoi veden virtauksen havaitessaan kädet hanan alla, ja lopettaa sen automaattisesti. Lämpötilansäädin puolestaan pitää veden lämpötilan tasaisena.

Slide
Oras Optimassa yhdistyvät vipuhanan ja kosketusvapaan hanan parhaat puolet.

Kosketusvapaat hanat kasvattavat suosiotaan kotitalouksissa toiminnallisuutensa ja ekologisuutensa ansiosta. Välillä kuitenkin tulee tilanteita, joissa kosketusvapaa toiminto ei riitä – allas pitää täyttää tai hanasta halutaan kylmää juomavettä. Ratkaisu on hybridihana, jossa yhdistyy vipuhanan ja kosketusvapaan hanan parhaat ominaisuudet.

Hybridi, miten se toimii?

Kuvittele valmistavasi päivällistä keittiössä – pastaa ja lihapullia, sotku voi olla melkoinen. Hybridihanan kanssa kaikki keittiössä on helpompaa.

Voit täyttää pastaa varten astian kylmällä vedellä vipua käyttäen. Lihapullien valmistelun jälkeen voit pestä kätesi helposti käyttämällä kosketusvapaata toimintoa – hanan pysyessä puhtaana. Käyttäessäsi kosketusvapaata toimintoa saat haluamasi lämpöistä vettä esisekoitettuna. Kuvittele miltä hana näyttäisi, jos olisit käyttänyt vipua rasvaisilla käsilläsi. Kosketusvapaa toiminto tekee ruoanlaitosta hygieenisempää, kun hanaan ei tarvitse koskea käsillä, joilla on käsitelty raakaa lihaa.

Tutustu Oraksen laajaan hanavalikoimaan löytääksesi kotiisi parhaan ratkaisun.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti