Korjausrakentamisen neuvontapalvelut

Korjausrakentamisen neuvontapalvelut.

Taloyhtiön puheenjohtaja, hallituksen jäsen ja isännöitsijä käyttävät kätevimmin Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten neuvontapalveluja lataamalla älypuhelimeensa tai tablettiinsa Kiinteistöliiton mobiilijäsenkortin. Mobiilijäsenkortti on sovellus, jolla voi soittaa neuvontaan nopeasti ja helposti. Kaikki neuvontapalvelut palveluaikoineen kulkevat mobiilijäsenkortissa mukana koko ajan, eikä tarvitse muistaa puhelinnumeroa eikä edes sitä mitä kaikki neuvontapalveluja on käytettävissä. Lataa Kiinteistöliiton mobiilijäsenkortti!

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut jäsenille ovat:

  • Kiinteistöliiton jäsenyhdistysten neuvontapalvelut auttavat jäsentaloyhtiöitä korjausrakentamisen lisäksi myös muissa kiinteistönpitoon liittyvissä asioissa. Eri yhdistykset tarjoavat hieman erilaisia neuvontapalveluja. Katso oman yhdostyksesi yhteystiedot osoitteesta: www.kiinteistoliitto.fi/jaseneksi/jasenyhdistykset
  • Korjausrakentamisen neuvonta palvelee maanantaisin ja perjantaisin klo 12-15 numerossa (09) 1667 6311 kiinteistön tekniikkaan, kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Korjausrakentamisen neuvontapalvelu toteutetaan ostopalveluna ja sen tuottaa Talokeskus Yhtiöt Oy tytäryhtiöineen.
  • Kiinteistöliiton lakineuvonta palvelee laki- ja hallintoasioissa ma-to klo 9-15 ja pe klo 10-15 puhelimitse numerossa (09) 1667 6300.
  • Talous- ja veroneuvonta palvelee kirjanpito- ja veroasioissa ma-to klo 13-16 numerossa (09) 1667 6369.
  • Energianeuvonta palvelee energiaremontteihin liittyen ma-pe klo 9-15 numerossa (09) 1667 6761 (vaihde).

Kaikille avoin Kiinteistöliiton lakineuvonta palvelee numerossa 0600 0 1122 ma-to klo 12-16 hintaan 1,98 euroa/min + pvm/mpm.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti