Korjausrakentamisen kasvu jatkuu Pirkanmaalla

Kuvituskuva. Kuva: Mervi Ala-Prinkkilä
Schetelig boksiartyht 14.1.-22.2.2019

Forecon Oy:n Pirkanmaan rakennusbarometrin mukaan korjausrakentamisen ennakoidaan virkistyvän tänäkin vuonna, kun 1970-luvulla rakennetut talot tulevat korjausikään ja pientalojen korjaamistarpeet kasvavat. Tämän myötä myös tiedontarve ja osaavien ammattilaisten tarve lisääntyy.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2.–4. helmikuuta järjestettäviltä Asta Rakentaja 2018 -messuilta löytyy tietoa, palveluita ja tuotteita rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille.

– Korjaushankkeet ovat erityisesti taloyhtiöiden hallinnolle haasteellisia tehtäviä. Taloyhtiön remontissa on hallittava tekniikka suunnitteluineen ja urakkakilpailuineen, päätöksenteon ja sopimusten juridiikka sekä rahoitustalous ja viestintä. Lisäksi korjaushankkeen rakennuttajana taloyhtiöllä on vastuita ja velvoitteita. Harvalla taloyhtiöllä on itsellään tällaista osaamista, ja juuri tästä syystä suurten hankkeiden valmistelussa ja suunnittelussa sekä läpiviennissä tarvitaan asiantuntija-apua. Asta Rakentaja -messuilla voi jututtaa ammattilaisia sekä vertailla ja kilpailuttaa palveluita. Korjaushankkeisiin erikoistuneilta ammattilaisilta saa myös uusia ideoita sekä vinkkejä niin koko taloyhtiön kuin yksittäisten asuntojen remonttiprojekteihin, sanoo toiminnanjohtaja Jorma Koutonen Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:stä.

Asta Rakentaja 2018 -messuilla asiaa asumisesta

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja tarjoaa kävijöille ajankohtaista perustietoutta asumisesta. Messuilla järjestetään myös suositut PRKK ry:n toteuttamat maksuttomat rakentaja- ja remonttikoulut sekä Omataloyhtiö.fi:n asiantuntijaseminaari taloyhtiöille.

Messujen ohjelmassa puhuttaa muun muassa hulevesimaksut, lämmitysratkaisut, sisäilma-asiat sekä toimivan keittiön suunnittelu. Puusuutarit ry:n messuille rakentamassa TuoteTalossa konkretisoituvat talotekniset ratkaisut ja materiaalit. Messuvierailla on mahdollisuus tutustua paikan päällä talorakenteisiin ja rakennustuotteisiin kirjaimellisesti tapettipintaa syvemmin.

Tutustu Asta Rakentaja 2018 -messujen ohjelmaan

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää