Kokoukset turvallisesti poikkeusaikana

Kuva: Shutterstock

Taloyhtiön yhtiökokous on lain mukaan järjestettävä kuuden kuukauden päästä tilikauden päättymisestä. Suomen hallitus on esittänyt, että koronan vuoksi kokouksen järjestämistä voisi lykätä maksisimmissaan kolmella kuukaudella.

Taloyhtiön yhtiökokouksen siirtäminen myöhempään ajankohtaan lykkää tärkeää päätöksentekoa ja aiheuttaa huolta osakkaissa. Päätökset vastuuvapaudesta, tulevan vuoden talousarviosta ja maksuista sekä tulevista rakennus- ja kunnossapitohankkeista on tärkeää tehdä huolellisesti myös poikkeusolosuhteissa, painottaa Talokeskus.

Yhtiökokousta ei voi järjestää kokonaan etänä, vaan kokoukselle on osoitettava myös fyysinen paikka. Talokeskus on kehittänyt palvelun, jonka avulla saa tukea täysmääräisen etä- ja lähikokouksen yhdistämiseen ja läpivientiin alusta loppuun asti. Kokousta.fi on taloyhtiöiden kokousten järjestämiseen suunniteltu palvelu.

Verkkokokouksen alustana on Talokeskuksen kumppanin taloyht.io:n alusta. Kokousten laillisuus ja tasavertaisuus varmistetaan mahdollisuudella osallistua kokoukseen sekä verkossa että turvallisissa fyysisissä tiloissamme.

Kokouskutsun yhteydessä osakkaille luodaan selkeä ohjeistus ja osallistumislinkki digitaaliseen kokousympäristöön. Fyysisen tilaan saapuvat saavat ohjeet turvallisesta saapumisesta sekä kokoustamisesta.

Lisää tietoa Talokeskuksen sivuilta.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

KÄVIJÄTUTKIMUS

Kerro mielipiteesi Kiinteistölehden verkkosivusta, vastaa ja voita 100€!
Klikkaa tästä
close-link