KOKA Oy – Huoneistokohtaisen vedenmittauksen edelläkävijä

KOKA Oy on 1968 perustettu suomalainen perheyritys, joka on ollut LVI-alan edelläkävijä alusta asti: Ensimmäinen tuotteemme oli Suomen ensimmäinen muovinen vesilukko Akseli.

Tällä hetkellä tarjoamme erilaisia IoT-ratkaisuja veden- ja energianmittaukseen sekä laajan valikoiman hanoja sekä venttiileitä. Edustamme kahta italialaista valmistajaa: Bmeters (energia- ja vesimittarit) ja Enolgas (hanat ja -venttiilit). Tiivis yhteistyö päämiestemme kanssa on jatkunut jo yli 30 vuotta.

23.11.2020 voimaan tullut energiatehokkuusdirektiivi velvoittaa, että uudiskohteisiin ja luvanvaraisiin saneerauskohteisiin on asennettava etäluettavat vesimittarit. Etäluettava vesimittari on oikeudenmukainen kaikille asukkaille ja jokainen maksaa sen, minkä kuluttaa.

Innovatiivisten vedenmittausjärjestelmiemme kautta asukkaiden on mahdollista seurata reaaliajassa vedenkulutustaan sekä huoneiston kosteus- ja lämpötilatietoja. Reaaliaikainen vedenkulutuksen seuranta laskee vedenkulutusta jopa 30-40%. Ja energiankulutus puolestaan laskee, kun lämmintä vettä käytetään vähemmän.

Kaikki vedenmittausjärjestelmämme täyttävät kaikki uudet vaatimukset ja laitteemme ovat mittalaitedirektiivin mukaisia eli niitä voidaan käyttää laskutuksen perusteena.

Kulutuslukemat ovat luettavissa vesimittarin taulusta, mobiilisovelluksesta, erillisestä huoneistonäytöstä ja kulutuspalvelusta nettiselaimella.

HYDROLINK Online -palvelustamme vesilaskujen muodostaminen tapahtuu vaivattomasti ja palvelustamme löytyy integraatiot kaikkiin yleisimpiin laskutusohjelmistoihin. Mahdolliset hälytykset, kuten vuotohälytys, pystytään ohjaamaan suoraan huoltoyhtiön päivystykseen.

Pyydä asiantuntijaamme kertomaan lisää vedenmittauksesta ja juuri voimaan tulleesta energiatehokkuusdirektiivistä!

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti