Kiinteistöyhdistykset tiivistävät yhteistyötä Lounais-Suomen alueella

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen, Kiinteistöliitto Satakunnan ja Rauman Kiinteistöyhdistyksen yhteistyö tiivistyy tulevan vuoden aikana lokakuussa solmitun sopimuksen myötä.

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi, Kiinteistöliitto Satakunta ja Rauman Kiinteistöyhdistys ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2007 solmittu alueyhteistyösopimus on jäsenille näkynyt erityisesti viestinnässä sekä koulutustilaisuuksien järjestelyissä. Alueelle toimitetaan yhteinen jäsenlehti, sekä yhteinen jäsentiedote.

Yhteistyösopimuksen myötä alueelle rekrytoidaan uusi työntekijä, jonka on tarkoitus aloittaa tehtävässään elokuussa 2019. Työtehtävät ovat monipuoliset ja aluepäällikkö tulee vastaamaan Satakunnan ja Rauman yhdistysten toiminnanjohtajatehtävistä sekä koko alueen jäsensihteerin tehtävistä. Työntekijän työtehtävät ja palkkauksen kustannukset jaetaan kolmen yhdistyksen kesken suhteessa Varsinais-Suomi 2/5, Satakunta 2/5 ja Rauma 1/5. Työpiste tulee sijaitsemaan Porissa ja yhteistyö niin Rauman, Varsinais-Suomen kuin Suomen Kiinteistöliiton toimistoihin on tiivis. Rekrytointi aloitetaan keväällä 2019.

Lue lisää

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää