Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi 110 vuotta

Toiminnanjohtaja Juuso Kallio, yhdistyksen hallituksen entinen jäsen Jarmo Ullakonoja, puheenjohtaja Pertti Satopää ja hallituksen jäsen Kalle Hiukka. Kuva: Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi
Kauppalehti

110 vuotta eilen 17.5. täyttänyt Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi on yksi Suomen Kiinteistöliiton vanhimmista jäsenkiinteistöyhdistyksistä.

Juhlaseminaari järjestettiin Logomolla Turussa. Tilaisuuden puheenjohtajana toimi Turun Amk:n rehtori Vesa Taatila.

Kiinteistönomistajien edunvalvonta ja tiedon levittäminen kiinteistönomistamiseen liittyvistä laeista ja asetuksista on ollut toiminnan kulmakivi jo yhdistyksen perustamisesta lähtien.

– Aikoinaan yhdistyksissä käytiin vilkasta keskustelua aiheista, jotka ovat yhä tänäkin päivänä ajankohtaisia. Katurasitus eli tontin edustalla sijaitsevan kadun kunnossapitovelvollisuus, kaavoitus ja verotus tuntuvat olevan aina ajankohtaisia aiheita, kun kiinteistöväki kokoontuu yhteen, sanoi Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltunen tervehdyspuheessaan.

Muuttoliiketutkija, VTT Timo Aro pohti esityksessään muuttoliikettä kaupungistumisen ajurina. Hän totesi, että kasvun avaintekijät liittyvät sujuviin ja nopeisiin yhteyksiin suurten kaupunkiseutujen sisällä ja välillä.

Muut puhujat olivat Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n puheenjohtaja Pertti Satopää, Kiinteistösäätiön puheenjohtaja Jussi Suontila, maakuntajohtaja Kari Häkämies ja professori Markku Wilenius.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti