Kiinteistöliitto Uusimaan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin DI Martti Suomela

Martti Suomela

DI Martti Suomela on ollut mukana Kiinteistöliitto Uusimaan hallituksessa vuodesta 2015 ja seurannut yhdistyksen toimintaa monesta näkökulmasta. Hän sanoo tulevansa omalta osaltaan huolehtimaan siitä, että vuosikokouksen tahtotilaa noudatetaan ja asioita viedään eteenpäin kohteliaan suoraviivaisesti.

− Jäsenkuntamme koostuu pääosin asunto-osakeyhtiöistä, joten edunvalvontamme tulee palvella niitä. Tärkeimmät painopisteet määrittelemme hallituksessa yhdessä, mutta uskoisin listalta lähivuosille löytyvän asioita, jotka liittyvät isännöintiin, kustannuksiin (erityisesti kaukolämpö ja kiinteistöverot), digitalisaatioon (tiedonhallinta ja sen hyödyntäminen) sekä korjausrakentamiseen, Suomela sanoo.

LinkedIn-profiilinsa mukaan Suomela on kokenut hallituksen puheenjohtaja, jolla on vankka työhistoria kiinteistöalalla. Hän on muun muassa kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö Excelsior Kiinteistöt Oy:n perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja. Suomela mainitsee omaavansa myös myynnin johtamisen, markkina-analyysin, projektinhallinnan ja ihmissuhdetaidot.

Kiinteistöliitto Uusimaan edellinen puheenjohtaja Juhani Aalto luopui puheenjohtajuudesta 19.11.2021 toimittuaan tehtävässään vain puolitoista kuukautta.

Kiinteistöliitto Uusimaa on alueellinen ja puolueeton taloyhtiöiden yhdistys, joka palvelee monipuolisesti yli 12.000 jäsenyhtiötään Uudenmaan alueella. Yhdistys on toiminut kiinteistönomistajien asialla jo vuodesta 1933 ja se on valtakunnallisen Suomen Kiinteistöliiton suurin alueyhdistys.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti