Kiinteistöliitto Lounais-Suomi hakee aluepäällikköä

Vastaat Kiinteistöliiton jäsenpalvelujen järjestämisestä Satakunnassa ja Varsinais-Suomen alueella. Olemme uudistamassa omaa palveluorganisaatiotamme ja samalla yhdistämme Satakunnassa kahden itsenäisenä säilyvän paikallisyhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävät. Porissa ja Raumalla toimit kummankin paikallisyhdistyksen hallitusten alaisuudessa, sekä kokouksissa esittelijänä ja sihteerinä. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Jäsenhankinta-, neuvonta-, edunvalvonta- ja tiedotustehtävät edellyttävät hyvää neuvottelu- ja esiintymistaitoa. Työtehtävien hoitamisessa tarvitaan sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä nykyaikaisten viestinnän välineiden hallintaa. Työtehtävän hoitamisessa odotamme käytännönläheistä työotetta ja matkustusvalmiutta. Koko alueen yhdistysten jäsenrekistereiden ylläpito, koulutustilaisuuksien järjestäminen ja säännöllinen jäsenyhteyksien hoito ovat sinulle kuuluvia tehtäviä.

Aluepäällikön toimipiste on Porissa. Esimies on Turussa sijaitsevan aluetoimiston toiminnanjohtaja ja tukenasi ovat aluetoimiston työntekijät, sekä koko valtakunnallisen kattojärjestön Kiinteistöliiton henkilöstö.

Haemme tehtävään henkilöä, joka on motivoitunut osallistumaan ja vaikuttamaan kiinteistöalan kehitykseen. Työtehtävä on itsenäinen ja uusi. Uudella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa tehtävän sisältöön. Korkeakoulutaustainen (esim. AMK) tutkinto on eduksi, kuten myös kiinteistöalaan liittyvä työkokemus.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelo ja palkkatoiveesi konsulttitoimistollemme 14.4.2019 mennessä: www.intersearch.fi/fi/tyopaikat

Lisätietoja työpaikasta Kiinteistöliitto Lounais-Suomen nettisivuilla

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää