Kiinteistöliitolta mobiilijäsenkortti

Kiinteistöliiton mobiilijäsenkortti helpottaa ja nopeuttaa jäsenpalvelujen ja -etujen käyttöä. Mobiilijäsenkortilla taloyhtiön puheenjohtaja, hallituksen jäsen, isännöitsijä, tilin- ja toiminnantarkastaja sekä vuokratalon edustaja voi soittaa neuvontapalveluihin, ilmoittautua tapahtumiin, päivittää yhteystietonsa jäsenrekisteriin sekä hyödyntää monipuoliset jäsenedut.

Kun lataat käyttöösi mobiilijäsenkortin, sinulla on aina mukanasi tieto Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten tarjoamista kattavista neuvontapalveluista ja neuvonta-ajat. Puhelinnumeroita ei tarvitse muistaa, sillä voit soittaa haluamaasi neuvontaan painamalla luurin kuvaa ja puhelu käynnistyy. Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu myös yhtä yksinkertaisesti, samoin yhteystietojesi päivitys jäsenrekisteriin.

Jäsennumero avaa tien etuihin

Voit jakaa alla olevan palvelukortin taloyhtiösi kaikille hallituksen jäsenille joko linkkinä tai tulosteena. Mobiilijäsenkortilla taloyhtiösi koko hallitus saa käyttöönsä Kiinteistöliiton jäsenpalvelut ja -edut. Avaa palvelukortti – katso ohjeet!

Mobiilijäsenkortin käyttöönotto edellyttää Kiinteistöliiton jäsennumeroa ja että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä kyseisen jäsenen tiedoissa. Jäsennumero löytyy mm. Kiinteistölehden takakannesta, J-kirjaimen jälkeiset kuusi numeroa vastaanottajatiedon yhteydessä. Hallituksen jäsen ja tilin-/toiminnantarkastaja voi pyytää jäsennumeroa taloyhtiönsä puheenjohtajalta, isännöitsijältä tai Kiinteistöliiton jäsenyhdistyksestä: www.kiinteistoliitto.fi/yhdistykset

Mobiilijäsenkortti on maksuton ja se on käytettävissä Android-, iOS- sekä Windows Phone -laitteilla ja sen voi ladata App Store-, Google Play- ja Microsoft Store -sovelluskaupoista.

3 kommenttia

 • Seppo Salminen Reply

  11.1.2018 at 21:42

  Nyt mennään p edellä puuhun. Meitä nuorekkaita periaatteellisia eläkeläisiä, jotka edelleen vastaamme taloyhtiömme toiminnasta elää vielä hyvin ilman älypuhelimia. Tarkoittaasko tämä nyt sitä, että taloyhtiömme pitää erota, koska emme saa enää jäsenkorttia?

 • Timo Tossavainen Reply

  7.3.2018 at 15:55

  Ei tarvitse taloyhtiön erota jäsenyydestä, sillä kaikki jäsenpalvelut ovat käytettävissä ilman mobiilijäsenkorttiakin. Toki mobiilisovellus helpottaa palveluiden käyttöä, mutta älypuhelimen puuttuminen ei estä jäsenpalvelujen hyödyntämistä.

 • Pauli-Tapani Suhonen Reply

  28.8.2018 at 16:36

  Vaikeaksi elämä vain tuntuu käyvän ilman älypuhelinta, kun “mobiiliin” siirtyvät monet palvelut, pian kaikki maksaminen, ajokortti, kelakortti … Ja yleinen odotustila tuntuu olevan, että tottakai kaikilla on aina mukana älypuhelin, koska taloyhtiöt muuttavat lukituksensakin puhelimella toimivaksi …

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti