Kiinteistölehden joulukalenteri 2018: Luukku 5

Taloyhtiössä täytyy muistaa, että pelastuslain mukaan rappukäytävässä ei saa säilyttää mitään ylimääräistä tavaraa, edes jouluna. Kuva: Mervi Ala-Prinkkilä

Joulukuusen paikka ei ole rappukäytävässä

Moni taloyhtiö tuo joulutunnelmaa tuomaan rappuun muovisen joulukuusen valoineen tai jopa kynttilälyhtyjä. Vaikka ajatus on hieno, tulisi kuitenkin muistaa, että pelastuslain mukaan rappukäytävässä ei saa säilyttää mitään ylimääräistä tavaraa, edes jouluna.

Joulukuusi ei kuulu porrashuoneeseen, se kannattaakin laittaa ulos, sillä monesti sellainen tai vastaava kasvaakin taloyhtiön pihassa. Kuva: Mervi Ala-Prinkkilä

Muutama vuosi sitten keskusteltiin kiivaasti, voidaanko ovikranssit sallia huoneisto-ovissa vai ei. Ne kuitenkin ovat sallittuja joulumielentuojia.

Joulukuusi kannattaakin laittaa ulos, sillä monesti sellainen tai vastaava kasvaakin taloyhtiön pihassa. Taloyhtiö voi jakaa joulumieltä vaikkapa yhteisen joulujuhlan merkeissä.

Lue viime vuoden joulukuun Kiinteistölehden näköislehdestä, miten As Oy Nelikulman väki juhlii yhdessä Helsingin Vallilassa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti