Kiinteistöalalla järjestettiin onnistuneita tapahtumia –koronasta huolimatta

Tapahtumavuosi 2021 tuli päätökseen, kun vuoden viimeinen tapahtuma järjestettiin Lappeenrannassa 18. marraskuuta. Tilaisuuteen osallistui yli 20 näytteille asettelijaa ja tapahtumavieraita oli 150. Mielenkiintoiset luennot keräsivät Lappeenrannan Valtuustosalin täyteen yleisöä.

Koronasta huolimatta tänä vuonna pystyttiin järjestämään kiinteistöalan tapahtumia onnistuneesti. Tilaisuudet keräsivät niin yleisöä kuin näytteille asettelijoitakin ja lähes poikkeuksetta tunnelma tapahtumissa oli innostunut.

Tapahtumavuoden päätti Etelä-Karjalan ensimmäinen Taloyhtiötapahtuma 18. Marraskuuta. Tilaisuus poiki enimmäkseen positiivista palautetta. Kiitosta sai mm. mielenkiintoiset luennot ajankohtaisista asioista sekä laaja kattaus näytteille asettelijoita. Positiivisesta vastaanotosta johtuen tapahtumaa suunnitellaan järjestettävän myös ensi vuonna.

Myös Lahdessa  4. marraskuuta järjestetty Päijät-Hämeen Taloyhtiöpäivät keräsi niin yleisöä kuin näytteille asettelijoitakin. Päivä sisälsi myös runsaasti ajankohtaisia luentoja, joista vieraat pystyivät monipuolisesti valitsemaan heitä koskettavat aiheet. Tapahtumapaikkana oli Lahden Askotalo. Vaikka sijainti olikin hieman syrjässä Lahden keskustassa, olivat tilat erittäin toimivat. Muita onnistuneita tilaisuuksia vuoden mittaan järjestettiin mm. Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Vuoden lopulla rauhoitutaan luonnollisesti joulun viettoon, mutta taustalla suunnitellaan jo kovasti ensi vuoden tapahtumia. Ensi kevään kohokohta on 26.4. järjestettävä Taloyhtiötapahtuma, joka viimeksi järjestettiin vuonna 2019.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti