Kiinteistöalalla järjestettiin onnistuneita tapahtumia –koronasta huolimatta

Tapahtumavuosi 2021 tuli päätökseen, kun vuoden viimeinen tapahtuma järjestettiin Lappeenrannassa 18. marraskuuta. Tilaisuuteen osallistui yli 20 näytteille asettelijaa ja tapahtumavieraita oli 150. Mielenkiintoiset luennot keräsivät Lappeenrannan Valtuustosalin täyteen yleisöä.

Koronasta huolimatta tänä vuonna pystyttiin järjestämään kiinteistöalan tapahtumia onnistuneesti. Tilaisuudet keräsivät niin yleisöä kuin näytteille asettelijoitakin ja lähes poikkeuksetta tunnelma tapahtumissa oli innostunut.

Tapahtumavuoden päätti Etelä-Karjalan ensimmäinen Taloyhtiötapahtuma 18. Marraskuuta. Tilaisuus poiki enimmäkseen positiivista palautetta. Kiitosta sai mm. mielenkiintoiset luennot ajankohtaisista asioista sekä laaja kattaus näytteille asettelijoita. Positiivisesta vastaanotosta johtuen tapahtumaa suunnitellaan järjestettävän myös ensi vuonna.

Myös Lahdessa  4. marraskuuta järjestetty Päijät-Hämeen Taloyhtiöpäivät keräsi niin yleisöä kuin näytteille asettelijoitakin. Päivä sisälsi myös runsaasti ajankohtaisia luentoja, joista vieraat pystyivät monipuolisesti valitsemaan heitä koskettavat aiheet. Tapahtumapaikkana oli Lahden Askotalo. Vaikka sijainti olikin hieman syrjässä Lahden keskustassa, olivat tilat erittäin toimivat. Muita onnistuneita tilaisuuksia vuoden mittaan järjestettiin mm. Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Vuoden lopulla rauhoitutaan luonnollisesti joulun viettoon, mutta taustalla suunnitellaan jo kovasti ensi vuoden tapahtumia. Ensi kevään kohokohta on 26.4. järjestettävä Taloyhtiötapahtuma, joka viimeksi järjestettiin vuonna 2019.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

27.1.2022

Taloyhtiötapahtuma 2022 pidetään huhtikuussa — kunhan korona suo

Vuosi 2022 alkoi jälleen koronauutisten merkeissä. Monia KiRa-alan alkuvuoden tapahtumia on siirretty vuodella eteenpäin. Tällä hetkellä katseet ovat keväässä, jolloin toivottavasti elämme taas turvallisempia ja terveellisempiä aikoja.

27.4.2022

Julkisivuremontti 2021 -kilpailun voitto espoolaiselle maamerkille

Julkisivuremonttikilpailun voittaneen Asunto-osakeyhtiö Säästökonnun remontti on ollut kokonaisvaltainen ja vaativa korjaushanke. Viljo Revellin suunnitteleman kerrostalon julkisivuremontissa on erinomaisella tavalla säilytetty Tapiolan keskeisiin maamerkkeihin kuuluvan, vuonna 1959 rakennetun ”taskumattitalon” omaleimainen ilme. Julkisivumateriaalit on valittu harkiten ja käytetty alkuperäistä materiaalia uudella tavalla.

21.3.2022

Yhtiökokoukset sopeutuvat koronan muuttamiin olosuhteisiin

Kiinteistöliiton taloyhtiöiden hallituksen jäsenille tekemän kyselyn perusteella miltei 40 prosenttia arvelee, että yhtiökokous järjestetään perinteisesti ja siihen pääsee osallistumaan myös etäyhteydellä. Suurissa taloyhtiöissä etäyhteyksien käyttö on keskimääräistä yleisempää. Perinteisen kokouksen järjestämisen ohella osakkaiden ennakkokantoja aikoi kerätä vajaat viisi prosenttia taloyhtiöistä.

14.2.2022

Tapahtumarajoitukset purettu, Taloyhtiö2022-tapahtuma järjestetään

Kuva: Razvan Chisu on Unsplash Etelä-Suomen aluehallitovirasto on purkanut kaikki tapahtumia koskevat rajoitukset 14.2.2022 alkaen. Alueellisen koronakoordinaatioryhmän mukaan rajoitusten jatkaminen ei ole enää välttämätöntä ja tapahtumia saa taas järjestää Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Voimassaolevat rajoitukset kumotaan kokonaan alkaen 14.2.2022.  Aluehallintoviraston määräysten mukaan velvoitetaan kuitenkin erilaisten tilojen käytöstä vastaavat toimijat ehkäisemään lähikontaktien aiheuttamat tartuntariskit.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti