Kiinteistöalalla järjestettiin onnistuneita tapahtumia –koronasta huolimatta

Tapahtumavuosi 2021 tuli päätökseen, kun vuoden viimeinen tapahtuma järjestettiin Lappeenrannassa 18. marraskuuta. Tilaisuuteen osallistui yli 20 näytteille asettelijaa ja tapahtumavieraita oli 150. Mielenkiintoiset luennot keräsivät Lappeenrannan Valtuustosalin täyteen yleisöä.

Koronasta huolimatta tänä vuonna pystyttiin järjestämään kiinteistöalan tapahtumia onnistuneesti. Tilaisuudet keräsivät niin yleisöä kuin näytteille asettelijoitakin ja lähes poikkeuksetta tunnelma tapahtumissa oli innostunut.

Tapahtumavuoden päätti Etelä-Karjalan ensimmäinen Taloyhtiötapahtuma 18. Marraskuuta. Tilaisuus poiki enimmäkseen positiivista palautetta. Kiitosta sai mm. mielenkiintoiset luennot ajankohtaisista asioista sekä laaja kattaus näytteille asettelijoita. Positiivisesta vastaanotosta johtuen tapahtumaa suunnitellaan järjestettävän myös ensi vuonna.

Myös Lahdessa  4. marraskuuta järjestetty Päijät-Hämeen Taloyhtiöpäivät keräsi niin yleisöä kuin näytteille asettelijoitakin. Päivä sisälsi myös runsaasti ajankohtaisia luentoja, joista vieraat pystyivät monipuolisesti valitsemaan heitä koskettavat aiheet. Tapahtumapaikkana oli Lahden Askotalo. Vaikka sijainti olikin hieman syrjässä Lahden keskustassa, olivat tilat erittäin toimivat. Muita onnistuneita tilaisuuksia vuoden mittaan järjestettiin mm. Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Vuoden lopulla rauhoitutaan luonnollisesti joulun viettoon, mutta taustalla suunnitellaan jo kovasti ensi vuoden tapahtumia. Ensi kevään kohokohta on 26.4. järjestettävä Taloyhtiötapahtuma, joka viimeksi järjestettiin vuonna 2019.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

24.9.2019

Kiinteistöliitto kaipaa tietosuoja-asetukseen käytännönläheisiä soveltamisohjeita

EU:n tietosuoja-asetus on luettavuudeltaan haastava ja jättää paljon tulkinnanvaraa. Kiinteistöalalla kaivataankin kiperästi lisää asumiseen liittyviä käytännönläheisiä soveltamisohjeita, esittää Kiinteistöliitto oikeusministeriölle tietosuoja-asetuksen toimivuudesta antamassaan lausunnossa. Kiinteistöliitto toteaa lausunnossaan, että kiinteistöalalla on koettu hyvin vähän lisähyötyä aiempaa henkilötietolakia tiukemmasta sääntelystä, mutta tietosuoja-asetuksesta mediassa käyty keskustelu on kuitenkin lisännyt tietoutta tietosuoja‐asioista ja tietoturvasta kiinteistöalalla. Tietosuoja‐asioiden hoito ja hallinta on tullut sekä […]

27.1.2022

Taloyhtiötapahtuma 2022 pidetään huhtikuussa — kunhan korona suo

Vuosi 2022 alkoi jälleen koronauutisten merkeissä. Monia KiRa-alan alkuvuoden tapahtumia on siirretty vuodella eteenpäin. Tällä hetkellä katseet ovat keväässä, jolloin toivottavasti elämme taas turvallisempia ja terveellisempiä aikoja.

27.4.2022

Julkisivuremontti 2021 -kilpailun voitto espoolaiselle maamerkille

Julkisivuremonttikilpailun voittaneen Asunto-osakeyhtiö Säästökonnun remontti on ollut kokonaisvaltainen ja vaativa korjaushanke. Viljo Revellin suunnitteleman kerrostalon julkisivuremontissa on erinomaisella tavalla säilytetty Tapiolan keskeisiin maamerkkeihin kuuluvan, vuonna 1959 rakennetun ”taskumattitalon” omaleimainen ilme. Julkisivumateriaalit on valittu harkiten ja käytetty alkuperäistä materiaalia uudella tavalla.

7.4.2016

Taloyhtiötapahtuma 2016 veti ennätysyleisön

Jo perinteikkääksi varttunut Taloyhtiötapahtuma järjestettiin eilen huhtikuun 6. Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa. Kävijämäärä nousi uuteen ennätykseen ja näytteilleasettajia oli yli sata.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti