Kiinnostus julkisivujen huoltotöihin kasvussa

Kiinteistönomistajien kiinnostus julkisivujen huoltotöitä kohtaan on lisääntynyt. Nyt kysytään erityisesti julkisivujen saumauksia ja pesua sekä huoltomaalausta.

Korjausrakentamisen kasvun myötä myös huoltokorjausten määrä on selvästi noussut. Korjausrakentamiseen erikoistunut Consti on vastannut kysyntään lisäämällä ja monipuolistamalla kiinteistöille tarjottavia Service-palvelujaan.

– Viimeisen vuoden aikana erityisesti taloyhtiöiden pitkäaikaishuollon tarve on korostunut. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös pienimuotoisia huoltopalveluja, vaikka markkinoilla meidät usein mielletäänkin isojen urakoiden korjausrakentajaksi, Consti Julkisivut Oy:n toimitusjohtaja Risto Kivi kertoo.

Kiven mukaan yhtiö kasvattaa Service-markkinoitaan. Tuoreimpia varmistuneita kauppoja on vuokra-asuntoyhtiö VVO:n kanssa solmittu sopimus kuuden kohteen pitkäaikaishuollosta.

Huolto- ja ylläpitopalveluilla varmistetaan, että kiinteistöjen korjaustarpeet havaitaan ajoissa. Säännöllinen huolto pidentää kiinteistön käyttöikää. Consti Julkisivuissa on Service-urakoille kokonaan oma yksikkönsä, joka vastaa niin huoltotöiden suunnittelusta kuin toteutuksesta.

– Huoltotöiden toteutuksen lisäksi tarjoamme apua myös huoltotarpeen kartoittamisessa. Esimerkiksi energiatehokkuutta parannettaessa ei huolehdita vain pattereista ja ilmanvaihdosta vaan koko julkisivuvaipan eli katon, ikkunoiden, sokkelin ja julkisivupintojen tiivistyksestä, neuvoo projektipäällikkö Petri Silvennoinen.

VVO:n lisäksi Constin viimeaikaisia Service-asiakkaita ovat muun muassa Helsingin Asumisoikeus Oy, Asokodit, Espoon Asunnot ja Corbel Oy.

Consti tarjoaa Service-palveluita myös konsernin muissa toimialayksiköissä eli Consti Talotekniikassa ja Consti Korjausurakoinnissa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti