Kiertotalous on enemmän kuin kierrättämistä

Kierrätys säästää maapalloa. Piirros: Bigstock

Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma FRUSH järjestettiin tänä vuonna virtuaalisena Forssan Yrityskehitys Oy:n ja Hämeen ammattikorkeakoulun yhteistyönä.

FRUSH kokosi yhteen kaikkia aiheesta kiinnostuneita ympäri Suomen: kasvuhakuisia yrittäjiä, startupeja, rahoittajia, kuntia, alan opiskelijoita ja tutkimuslaitoksia.

Onko edessä maailmanloppu vai onnistummeko kääntämään kulutuksen kestävälle pohjalle? Millaisia innovaatioita tarvitaan, jotta luonnonvarat ja ympäristö eivät kulu loppuun? Onko tulevaisuus jakamistaloudessa?

Järjestyksessä neljännen FRUSHin ohjelmassa nähtiin kotimaisia ja kansainvälisiä asiantuntijapuhujia. Puheenvuorot saivat jatkoa paneelikeskusteluissa, joissa useiden alojen edustajat esittivät ajatuksiaan kiertotaloudesta ja tulevaisuuden työelämästä.

Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää kasvu- ja startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa. Visiona on olla valtakunnan johtava kiertotaloustapahtuma. Lue tapahtuman tiedote.

 

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti