Kevät tulee taloyhtiön pihalle

Kuva: Pekka Rousi

Talotekniikan huollon laiminlyönneissä voi pienistä puroista tulla iso lasku. Tästä muistuttaa maaliskuun Kasvo, neuvontainsinööri Matts Almgrén. Kiinteistönhoitoa käsittelevät myös Annika Pihlajamäen artikkeli Kiinteistönhoitoa tarpeen mukaan ja maaliskuun Info-aukeama.

Pihan leikkipaikalla tulee joskus mukkelis. Nykyajan vaatimuksia vastaavilla pihaleikkivälineillä on vakavan loukkaantumisen riski melko pieni. Jos taloyhtiön hallituksessa ei ole yhtään pienten lasten vanhempia, voi leikkipaikan uudistaminen unohtua. Leikkipaikkojen remontoinnista kertoo Essi Routasuon artikkeli maaliskuun Kiinteistölehdessä.

Pihalla on tarkoitus viihtyä myös talon aikuisten – onhan piha osakkaiden yhteinen investointi. Pihan hoidosta kertoo Eeva Vänskän artikkeli ja hoidossa sallituista aineista Hanna Huttunen Asiantuntijan kynästä -palstalla.

Kiinteistölehden kuntavaalikysely ehtii kolmannelle kierrokselleen, jossa jokainen puolue sai myös oman kysymyksen vastattavakseen, jostakin tärkeänä pitämästään aiheesta.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden maaliskuun numerosta. Kiinteistöliiton jäsenenä (pl. Suomen Vuokranantajien jäsenet) pääset lukemaan sen myös osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti