Kevät on taloyhtiöissä päätöksenteon aikaa – myös nettiasioissa

Yhtiökokousten koittaessa tulee hyvä tilaisuus laittaa talon nettiasiat kerralla kuntoon. Silloin kannattaa pitää mielessä DNA Netti taloyhtiöille. Se tuo nettiliittymät joka kotiin jopa puolet normaalihintoja edullisemmin*.  Tehokas ja toimintavarma DNA Netti mahdollistaa joka kotiin jopa gigan nopeudet, tulevaisuudessa vieläkin enemmän.

Mutkatonta viihtymistä ilman pätkimistä

Liittymisen myötä joka koti saa oman netin, jonka käyttö ei vaikuta vauhtiin talon muissa asunnoissa. DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa – monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki.

DNA Netti taloyhtiöille tuo koteihin myös kaikki DNA:n kaapeli-TV-palvelut. Niistä voit hankkia itsellesi haluamasi urheilun, leffat, sarjat dokumentit ja lastenohjelmat. Esimerkiksi kaikki C Moren ja Viasatin tarjoamat kanavat.

Nosta esityslistalle DNA Netti taloyhtiöille

Taloyhtiön isännöitsijänä tai hallituksen puheenjohtajana voit pyyttä suoraan tarjouksen nopeasta ja tehokkaasta DNA Netistä taloyhtiölle. Alueellinen yhteyshenkilömme laatii taloyhtiöllesi yksilöllisen tarjouksen, jonka voi liittää yhtiökokouksen esityslistalle.

DNA:sta taloyhtiö saa luotettavan kumppanin. Paikallinen yhteyshenkilö ja osaava taloyhtiöpalvelu varmistavat, että netti- ja TV-palvelut toimivat mutkattomasti.

*Normaalihinnat: esim. DNA 200M 34,90 €/kk ja DNA Netti 200M + TV Hubi ilman voimassaolevaan DNA:n taloyhtiösopimusta.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää