Kellarikomeroihin ja häkkivarastoihin murtautumiset lisääntyneet Itä-Uudellamaalla

Lukitusturvallisuus - avaimet ovessa. Kuva : Bigstockphoto

Itä-Uu­den­maan po­lii­si­lai­tok­sen alu­een al­ku­vuo­den ti­las­tois­ta käy il­mi, et­tä omai­suus­ri­kok­set ja var­kau­det, sekä lii­ke- ja mök­ki­mur­rot ovat li­sään­ty­neet vii­me vuo­teen ver­rat­tu­na. Eri­tyi­ses­ti ovat li­sään­ty­neet kel­la­ri­ko­me­roi­hin ja häk­ki­va­ras­toi­hin mur­tau­tu­mi­set, kertoo Itäväylä.

Kel­la­ri­ko­me­roi­hin ja häk­ki­va­ras­toi­hin mur­tau­tu­mi­sel­ta pys­tyy suo­jau­tu­maan muu­ta­mal­la suh­teel­li­sen yk­sin­ker­tai­sel­la ki­kal­la, mut­ta suo­jau­tu­mi­nen vaa­tii yleen­sä ak­tii­vi­suut­ta ta­lo­yh­ti­öl­tä. Po­lii­si neu­voo­kin ole­maan yh­tey­des­sä ta­lo­yh­ti­ön hal­li­tuk­seen, jos ta­lon asuk­kaa­na huo­maa va­ras­to­ti­lo­jen suo­jauk­ses­sa puut­tei­ta.

– Kel­la­ri­ti­lois­sa on yleen­sä ihan hy­vät rau­ta­o­vet, mut­ta ta­lo­yh­ti­öi­den kan­nat­taa huo­leh­tia myös ny­ky­ai­kai­ses­ti lu­ki­tuk­ses­ta. On­han ta­lo­yh­ti­öis­tä pois muut­ta­neil­ta ke­rät­ty pois avai­met tai koko lu­ki­tus­sys­tee­mi vaih­det­tu ny­ky­ai­kai­sem­paan säh­kö­lu­ki­tuk­seen? Kel­la­rei­hin kan­nat­taa hank­kia myös nä­ky­vää ka­me­ra­val­von­taa ja poh­tia myös mui­ta mah­dol­li­sia hä­ly­tys­jär­jes­tel­miä,  ri­ko­sy­li­ko­mi­sa­rio Pet­ri Ero­nen Itä-Uu­den­maan po­lii­si­lai­tok­sel­ta muis­tut­taa.

Lue koko juttu Itäväylän sivuilta.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää