Kaupunkikalustaja reagoi nopeasti

Ympäristökalusteiden valmistaja Lehtovuori Oy on jo pitkään ollut ympäristöystävällisyyden edelläkävijä. Koronakriisi on todistanut, että yrityksessä osataan edelleen reagoida nopeasti, kirjoittaa Ylöjärven Uutiset.

Kun koronavirus sumensi yhteiskunnan ja talouden näkymät, Lehtovuori Oy:ssä ryhdyttiin toimiin heti. Yrityksen suunnitteluosasto kehitti nopeastu uudenlaisen siirrettävän telineen käsidesin annostelijalle. “Toimitukset alkoivat muutamassa viikossa idean syntymisestä. Bakteereita torjuvalla maalilla pinnoitetuista telineistä tulee epäilemättä jatkossa uusi, pysyvä kaluste julkisiin tiloihin kuten kauppakeskuksiin ja virastoihin”, toimitusjohtaja Eero Ojanen sanoo.

Lehtovuori Oy on aiemminkin kehittänyt innovaatioita kaupunkiympäristön hyväksi. Ylöjärvellä valmistetaan esimerkiksi jäteasioita, jotka on varustettu aurinkokennoilla toimivilla puristimilla. “Mottomme on aina ollut, että haluamme olla iloksi sekä ihmisille että ympäristölle. Jäteastiat, joista roskat eivät pursuile, pitävät lähiympäristön siistinä, ja aurinkokennolla toimivat puristimet säästävät luontoa moni tavoin”, Ojanen kertoo.

City Solar -jäteastioissa on yritykselle paljon potentiaalia, toimitusjohtaja Ojanen arvioi. Lisäksi kasvava vientiyritys panostaa myös laajaan tuotevalikoimaan, jotta asiakas saa kokonaisuuden vaatimat kalusteet, huollot ja varaosat samasta paikasta. Vaikka Lehtovuori hakee kasvua isoista kaupungeista, asiakkaissa on myös yksittäisiä taloyhtiöitä, joille tehdään roska- ja polkupyöräkatoksia.

Lue lisää täältä.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti