Kattotutka – Kiinteistöjen kattotyöt ympäri Suomen ja ympäri vuoden!

Kattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme “Vesikaton luotettavana kumppanina” niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.

Käytännössä tämä lupaus tarkoittaa meiltä vedenpitävää ammattitaitoa, ihmisille ja rakenteille turvallisia innovatiivisia työmenetelmiä, työturvallisuudesta huolehtimista, riittäviä resursseja sekä vakavaraisuutta. 27 vuoden ajan olemme lunastaneet näitä lupauksia jo yli 70.000 kattotyön verran.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti myös useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Meillä on töissä yli 250 kattoalan ammattilaista ympäri Suomen. Tällä hetkellä toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Riihimäki, Turku, Lahti, Kouvola, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Oulu ja Rovaniemi.

PYYDÄ TARJOUS
OTA YHTEYTTÄ
REFERENSSEJÄMME

Kattotutkan palvelut

Lue asiantuntija-artikkelimme

KATTOARTIKKELIT

ELINKAARIKATTO® -urakkamalli on järkivalinta taloyhtiölle

Tiesitkö, että kiinteistön peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä ELINKAARIKATTONA® ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ja ylläpidolla? Tutustu lisää alla olevien videoiden kautta ja pyydä esittely!

Kattojen turvallinen ammattilainen

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti