Kannattaako yhtiökokous pitää etänä tai perinteisesti?

Taloyhtiö Vantaalta. Kuva Ralf Ahlskog

Tänä keväänä taloyhtiöt saivat lisäaikaa yhtiökokouksen pitämiseen samaan tapaan kuin viime vuonna. Osa taloyhtiöistä on pitänyt yhtiökokouksen, osa taas on siirtänyt sen syksyyn.

Jokainen taloyhtiö on omanlaisensa, tärkeintä on löytää omalle taloyhtiölle ja sen asukkaille toimivin yhtiökokousmuoto. Joillekin taloyhtiön yhtiökokous saattaa olla ainoa luontainen paikka kohdata naapureita helpolla tavalla ja tutustua.

Etäkokouksen osallistuminen on sinänsä helppoa ja sillä saadaan iso joukko ihmisiä mukaan. Osallistuminen on tavallaan tasapuolista, kun vain taidot tekniikassa ovat riittävät. Teknisiä alustoja on käytettävissä useita. Yleisin lienee Microsoftin Teams-sovellus.

Hybridimalli yhtiökokouksen toteutuksessa voi olla hyvä vaihtoehto. Voit tulla paikan päälle tai sitten voit olla etänä. Tämä palvelisi varmasti monia. Kiinteistöliitto rohkaisee myös isännöitsijöitä kokeilemaan uusia menetelmiä. Tärkeintä on kuitenkin saada aikaan avointa keskustelua.

Täältä löydät lisää vinkkejä ja ohjeita etäkokoukseen >>

Lisää aiheesta täältä:

https://www.ukl.fi/yhtiokokous-etana-tai-perinteisesti-tarkeinta-on-loytaa-omalle-taloyhtiolle-sopivin-muoto/?u_source=ukl

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti