Julkisivuremontti 2021-kilpailun voittaja julkistetaan Kiinteistö 2022 -messuilla

Kuva: Ralf Ahlskog

Kiinteistö 2022 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-13.1.2022. Julkisivuremonttikilpailun voittaja julkistetaan tapahtuman avajaispäivänä Arena-lavalla kello 15.30–16.00.

Tuomaristo on kiinnittänyt arvostelussaan huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen päätöksenteko- ja valmisteluvaiheeseen, kustannusten hallittavuuteen ja aikataulussa pysymiseen sekä tiedottamiseen.

Kilpailun pääjärjestäjiä ovat Julkisivuyhdistys ry ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyössä Messukeskus Helsingin kanssa. Kilpailusta ja voittajista ovat messuilla kertomassa Julkisivuyhdistyksen uusi hallituksen puheenjohtaja Stina Hyyrynen A-Insinöörit Suunnittelu Oy:stä ja pitkäaikainen hallituksen jäsen Maritta Koivisto Rakennustuoteteollisuus ry:stä.

Kilpailu järjestetään nyt kahdeksannen kerran. Edellisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2019, jolloin sen sai helsinkiläinen Asunto Oy Puistonportti Bostads Ab rohkeasta 70-luvun arkkitehtuuria uudistavasta julkisivuremontistaan. Rahapalkinnon lisäksi palkittavat yhtiöt saavat kunniakirjan ja muistolaatan.

Julkisivuyhdistys on teknisesti laadukkaan ja esteettisesti korkeatasoisen julkisivurakentamisen edistäjä. Riippumaton yhdistys on tarkoitettu kaikille julkisivuista kiinnostuneille henkilöille ja yhteisöille. Se tuottaa tutkimustietoa, tarjoaa keskustelufoorumin ja järjestää erilaisia julkisivuaiheisia tilaisuuksia. www.julkisivuyhdistys.fi

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA Ry. on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallinnan osaamisverkosto, joka tarjoaa apuaan ja ammattitaitoaan taloyhtiöille edistämällä hyvää hallintotapaa sekä välittämällä hallitusammattilaisia asunto- ja kiinteistöyhtiöiden avuksi. www.akha.fi

Rekisteröidy messukävijäksi tästä linkistä!

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti