Julkisivuremontti 2021 -kilpailu on käynnissä

Kuva: Ralf Ahlskog

Julkisivuremonttikilpailu on järjestetty jo vuodesta 2010 lähtien. Kilpailussa haetaan onnistuneen julkisivuremontin toteuttaneita taloyhtiöitä. Tavoitteena on tarjoa hyviä esimerkkejä taloyhtiöille, joissa vasta suunnitellaan omaa korjausta.

Julkisivuremonttikilpailussa kiinnitetään huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen kokonaisuuteen − päätöksentekoprosessiin, hanke- ja toteutussuunnitteluun, kustannusten hallittavuuteen, aikataulussa pysymiseen, asukastiedottamiseen ja urakanaikaiseen viestintään. Painoarvoa annetaan erityisesti onnistuneille energiatehokkuutta parantaville korjaustoimille.

Palkittavat julkistetaan 6.- 7.10.2021 pidettävän Kiinteistö 2021 –messutapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Miten ehdokkaaksi?

Ehdotuksia palkitsemisen arvoisista julkisivuremonteista voivat tehdä hallituksen puheenjohtajat, kiinteistönomistajat ja heidän edustajansa (esim. kiinteistöpäälliköt, vuokrataloyhtiöiden edustajat jne.) isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat.

Julkisivuremontin on pitänyt valmistua vuonna 2019 tai 2020 tai se vastaanotetaan vuoden 2021 elokuuhun mennessä. Aikaisemmin kilpailuun osallistuneita kohteita ei hyväksytä ehdokkaiksi.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomakkeet, jotka löytyvät Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta sekä toimittamalla kuvamateriaalia. Ehdotukset on toimitettava 27.8.2021 mennessä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti