Joulukuun Kiinteistölehdessä sovun hieronnasta ja turvallisesta joulusta

Kiinteistölehden nro 10/2019

Tärkeisiin jouluvalmisteluihin kuuluu turvallisuuden varmistaminen. Ja niin jouluna kuin muulloinkin on kiistat taloyhtiössä hyvä sovitella. Muun muassa näistä aiheista antaa vinkkejä Kiinteistölehti.

Näillä hetkillä ilmestyvässä Suomen Kiinteistölehden joulukuun numerossa kerrotaan taloyhtiön väen yhteisestä joulunvietosta uuden elämän saaneessa Kaartin soittokunnan entisessä rakennuksessa.

Sovittelu kannattaa lähes aina, niin taloyhtiön sisäisissä riidoissa kuin taloyhtiön kiistoissa muun maailman kanssa. Joulukuun lehdessä kerromme kahdessa artikkelissa sovitteluprosesseista ja niihin varautumisesta.

Paloturvallisuus on ollut tärkeä osa joulunviettoa jo talikynttilöiden ja pärekattojen aikakaudella. Myös nykyaikaisen kerrostalon asukkaiden on hyvä olla varovaisia joulukynttilöiden ja sähköistenkin jouluvalojen kanssa, muistuttavat pelastusalan asiantuntijat.

Ranskalainen on usein omaperäinen, niin asunnon rahoittamisessakin. Jo useat tuhannet ovat saaneet alkupääoman kokoon ystäviltä ja muilta tutuilta somea hyödyntävän alustan avulla.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Joulukuun näköislehden voit lukea myös osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti