Isännöintiuutisia: REIM vaalii perinteitä, Kiinteistötahkola aloittaa Turussa

Kiinteistötahkola laajenee Turun seudulle. Kuva: Jukka Siren

REIMin uusi toimitusjohtaja Jukka Mäkinen luottaa paikallisuuden voimaan isännöinnissä, vaikka digitalisaatio ja uudenlaiset yhteydenpidon tavat muuttavatkin yhteydenpitoa asiakkaisiin.

– Hyvä isännöinti vaatii kohdekäyntejä, paikallistuntemusta ja hyviä suhteita yhteistyökumppaneihin, maaliskuun alussa toimitusjohtajana aloittanut Mäkinen sanoo.

Hänen mielestään isännöinnin iso haaste on taloudellisesti kannattavan yhtälön rakentaminen isännöinnin uudenlaisten palvelujen ja asiakkaiden maksuhalun välille.

Kiinteistötahkola laajentaa toimintaansa Turun seudulle

Kiinteistötahkola on ostanut Liedon Laskenta Oy:n isännöintiliiketoiminnan ja laajentaa toimialuettaan Turun seudulle. Kaikki Liedon Laskenta Oy:n asiakkaat pääsevät Kiinteistötahkolan isännöintipalveluiden piiriin. Kauppa tukee konsernin kasvuajatusta isännöinnissä ja asuntovuokrauksessa.

Liedon Laskenta Oy:n pääomistaja Pauli Puisto ja koko toimiston muu henkilökunta siirtyivät Kiinteistötahkolan palvelukseen 1.3.2020 alkaen. Tällä kaupalla Kiinteistötahkola kasvattaa ja vahvistaa asemaansa Etelä-Suomen kiinteistöjen isännöinnissä ja vuokra-asuntovälityksessä.

– Tehty yrityskauppa tukee Kiinteistötahkola-konsernin kasvua Etelä-Suomessa. Kiinteistötahkola pyrkii edelleen kasvamaan sekä orgaanisesti että yrityskaupoilla, kertoo konsernin toimitusjohtaja Seppo Tahkola.

Kiinteistötahkola-konsernissa työskentelee 300 isännöintialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä. Turun lisäksi konsernilla on toimistot Helsingissä, Vantaalla, Nurmijärvellä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Kiinteistötahkola tarjoaa kaikilla näillä paikkakunnilla isännöintiin ja asuntovuokraukseen liittyviä palveluja.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti