ISA ry sai asiamiehen

Hyvä isännöinti tuottaa tyytyväisiä taloyhtiöitä. Kuva: Bigstock

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry valvoo isännöinnin laatua. Vasta aloittanut asiamies Antti Kumpulainen painottaa isännöinnin osaamista sekä toimialan avoimuutta ja eettisyyttä.

Osaava ja laadukas isännöinti on avainasemassa huolehtimassa suomalaisten asuntovarallisuudesta, näkee isännöinnin laatua valvovan Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n asiamiehenä aloittanut Antti Kumpulainen.

– Keskeistä on isännöinnin osaaminen. On tärkeää, että kouluttautumista ja oppimista tapahtuu uran varrella koko ajan.

Vuonna 1987 perustettu Isännöinnin Auktorisointi ISA ry ylläpitää ja kehittää isännöinnin auktorisointijärjestelmää. Yhdistys auktorisoi isännöitsijöitä ja isännöintiyrityksiä ja valvoo niiden toimintaa. Yhdistyksen tavoitteena on koko isännöintialan laadun parantaminen.

ISA:n perustajajärjestöjä ovat Suomen Kiinteistöliitto ry ja Suomen Isännöintiliitto ry.

Kumpulaisella on usean vuoden tausta  isännöintialan tehtävistä. ISA:n asiamiehenä hän haluaa painottaa etenkin laajaa läpinäkyvyyttä, avoimuutta ja eettistä toimintaa koko isännöintitoimialalla.

– Näitä asioita viedään eteenpäin yhtenä rintamana taustajärjestöjen kanssa ja tehdään ISA:a entistä tunnetummaksi niin isännöintialalle kuin isännöinnin asiakkaillekin, Kumpulainen sanoo.

ISA:n puheenjohtaja Krister Ilvonen uskoo asiamiehen vahvistavan yhdistyksen roolia kiinteistöalalla.

– ISA:lla on yhä tärkeämpi rooli isännöintialan laadun nostamisessa ja luottamuksen rakentamisessa alaan. Nyt ISA:lla on ensimmäistä kertaa kokopäiväinen palkattu työntekijä, mikä tuo uutta voimaa laatutyöhön, Ilvonen sanoo.

ISA-yhteisöön kuuluu 195 isännöintiyritystä ja -toimipaikkaa. ISA-yrityksen merkin saa vain yritys, joka läpäisee puolueettoman auditoinnin. Siinä tarkastellaan koko toiminnan laatua: yrityksen toimintatapoja, niiden kehittämistä ja vastuullisuutta.

Yksittäinen isännöitsijä voi auktorisoitua osoittamalla täyttävänsä pätevyysvaatimukset ja läpäisemällä tentin.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti