Ilmalämpöpumpulla helpotusta kesän helteisiin

Kiinteistöliiton johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy luennoi ilmalämpöpumpuista taloyhtiöissä. Kiinteistöliiton energia- ja ilmastoasiantuntija Petri Pylsy luennoi ilmalämpöpumpuista taloyhtiössä. Kuva: Kiinteistöliitto

Hyvin toteutettu ilmalämpöpumpun asennus on sekä osakkaan että taloyhtiön etu. Osakas saa nauttia kesäisin viileämmästä sisäilmasta ilman, että siitä on haittaa muille osakkaille.

Ilmalämpöpumpun hankkiminen asuntoon ei kuitenkaan ole taloyhtiömaailmassa niin yksinkertaista.

– On muistettava, että ilmalämpöpumpun asentamiseen on aina saatava taloyhtiön suostumus ja taloyhtiö voi asettaa reunaehtoja ilmalämpöpumpun asentamiselle, sanoo Kiinteistöliiton johtava asiantuntija (energia ja ilmasto) Petri Pylsy.

Helpottamaan taloyhtiön suunnitelmallista toimintaa Kiinteistöliitto, Kiinteistöliitto Uusimaa, Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ja Rakennustieto ovat viimeistelemässä ohjeistusta siitä, miten päätöksenteon taloyhtiössä tulisi edetä ja mihin asioihin on kiinnitettävä huomiota pohdittaessa asunnon viilentämistä ilmalämpöpumpulla.

Tule kuuntelemaan uuden ohjeistuksen pohjalta laaditut vinkit siihen, miten taloyhtiössäsi kannattaa toimia, kun ilmalämpöpumput nousevat taas puheenaiheeksi.

Ilmalämpöpumppujen asennusohje -luento
Messukeskus, Siipi kokous- ja tapahtumamaailma
Sali 207, klo 9.30 – 10.00

Ilmoitaudu tapahtumaan

Tapahtuman seminaariohjelma

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti