Hyvää henkeä yhteistuumin

Kannen kuva: Kiinteistölehti

Asukkaiden kanssakäyminen on korona-aikana saattanut jäädä vähiin, mutta hyvää yhteishenkeä voi lähteä tarkoituksella kohottamaan. Joulukuun Suomen Kiinteistölehdessä oululainen taloyhtiö kertoo, kuinka se onnistui luomaan yhteisöllisyyttä pienillä teoilla.

Hyvään asumiseen kuuluu välittäminen naapurista. Artikkelista Älä arkaile huoli-ilmoitusta selviää, miten taloyhtiö voi kantaa vastuuta muistisairaista asukkaistaan ja hankkia heille apua kunnan sosiaalitoimesta.

Yhteisöllisessä taloyhtiössä myös liputtaminen voidaan hoitaa asukkaiden omin voimin, käy ilmi artikkelista Lippu korkealle. Kirkkonummelaisessa taloyhtiössä liputusvastaava valitaan yhtiökokouksessa, ja kuka tahansa asukas voi liputtaa omana juhlapäivänään.

Lisäksi kerromme, kuinka väestönsuojan kunnostaminen kannattaa aloittaa ja mitä taloyhtiön olisi hyvä tietää sähköisestä huoneistotietojärjestelmästä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden joulukuun numerosta. Kiinteistöliiton jäsenenä pääset lukemaan lehden myös osoitteesta www.kiinteistolehti.fi

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti