Huhtikuun Kiinteistölehti kertoo saunoista ja nopeista putkiremonteista

Sauna kaipaa uudistamista siinä missä muutkin taloyhtiön ja kodin tilat. Saunaremontissa voi vapautua kaavamaisuudesta ja miettiä viihtyisää kokonaisuutta. Ja putkiremontin yhteydessä saunankin uudistaa kätevästi.

Perjantaina ilmestyvä Suomen Kiinteistölehden huhtikuun numero on tuhti Taloyhtiö 2017 -tapahtumanumero. Lehti kertoo monen artikkelin voimin saunoista ja saunomisesta. Ja jos saunaa ei vielä ole, voi sen jälkiasentaa, kunhan tekee sen oikein.

Putkiremontti voidaan toteuttaa nopeasti ja aikaisempaa vähemmällä ryminällä – ja silti aidoilla uusilla putkilla. Tällaisia etuja tarjoavia menetelmiä on jo monia. Niitä kartoittaa Merja Kihlin ja Ari Monosen artikkeli.

Taloyhtiön kiinteistöä voi verrata koneeseen, jonka elinkaaressa on kolme vaihetta. Niistä kertoo Mikko Virkamäki artikkelisarjansa toisessa osassa.

Isännöintiä kilpailuttaessaan ei taloyhtiölle aina ole selvää, mitä isännöintiyrityksen tarjoamat palvelut käytännössä tarkoittavat. Tässä auttaa, kun yritys voi esittää selkeän isännöintisuunnitelman, totesi Tero Vänninmaja lopputyössään Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ITS-koulutuksessa.

EU:ssa päättävät myös meidän edustajamme taloyhtiöidenkin arkeen liittyvistä asioista. Miten päätöksenteko siellä etenee, missä vaiheessa siihen kannattaa yrittää vaikuttaa ja mitä lähiaikoina on odotettavissa? Tästä kaikesta kertoo laaja artikkeli.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti