HTHJ-verkkokurssikokonaisuus antaa eväät hallitustyöskentelyyn

Putkiremontti tulossa, yhtiökokous edessä, palvelusopimukset kilpailutettavana? Taloyhtiön hallituksessa tarvitaan tietoa monelta alalta ja mitä pätevöityneempiä ihmisiä hallituksessa toimii, sitä paremmin asiat hoituvat. Verkkokurssikokonaisuus HTHJ* – Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen antaa mainiot eväät taloyhtiön hallituksessa toimimiseen.

Taloyhtiön hallituksessa tarvitaan tietoa monelta alalta ja mitä pätevöityneempiä ihmisiä hallituksessa toimii, sitä paremmin asiat hoituvat. Uusi verkkokurssikokonaisuus HTHJ* – Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen antaa mainiot eväät taloyhtiön hallituksessa toimimiseen.

Verkkokurssille voi osallistua milloin ja missä tahansa

Kurssikokonaisuuteen on koottu tärkeää tietoa taloyhtiön toiminnan eri alueilta hallituksen vastuista ja taloudenpidosta kiinteistön ylläpitoon saakka. Kokonaisuus koostuu viidestä verkkokurssista:

  • Hallituksen tehtävät ja vastuut
  • Taloyhtiön yhtiökokous
  • Taloyhtiön talous
  • Taloyhtiön sopimukset ja kilpailutus
  • Kiinteistön ylläpito

Verkkokurssien osallistujat saavat käyttöönsä tulostettavan kurssimateriaalin, joiden avulla asiat voi palauttaa mieleen myös myöhemmin. Kokonaisuuteen kuuluu myös loppukoe. Kun loppukoe on hyväksytty, kurssin osallistuja voi tulostaa itselleen Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen -sertifikaatin.

Verkkokurssit ovat Suomen Kiinteistöliiton asiantuntijoiden laatimia ja Kiinteistöalan Kustannus Oy:n tuottamia.

Maksuton Kiinteistöliiton jäsenille

Kurssikokonaisuus on maksuton Kiinteistöliiton yli 26 000:n jäsentaloyhtiön hallitusten jäsenille ja puheenjohtajille. Taloyhtiölle, joka ei vielä ole Kiinteistöliiton jäsen, kurssi maksaa 199 euroa.

Konkareille ja keltanokille

Monipuolisen tietopaketin tavoitteena on toimia sekä hallitustyötä aloitteleville perehdytysmateriaalina, että kokeneemmille kertauksena tai uusia näkökulmia tuovana kokonaiskatsauksena.

Pilottijaksoon osallistuneilta saadun palautteen perusteella kurssikokonaisuus toimii hyvin. Kurssin suorittaneiden palautteessa on kehuttu monipuolisia kurssimateriaaleja ja helppoa suoritustapaa. Palautteen perusteella kurssi vastaa todelliseen tarpeeseen. Yhdessä palautteessa ehdotettiin jopa, että kurssin suorittamisen pitäisi olla hallitukseen pääsyn ehtona.

*) Kiinteistöalan Kustannus Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Tutustu HTHJ-kurssikokonaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kiinkust.fi/tuote/hthj

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti