Hiljainen aika on hyvä aika tilata LVI-suunnitelma

Nyt on hyvä hetki tilata kodin LVI-suunnitelma. Näin hiljainen aika tulee hyödynnettyä sekä kodin energiatehokkuuden ja sisäilman parantamiseen että paikallisen yrittäjän tukemiseen, tiedottaa Suomen LVI-liitto SuLVI ry.

Suomen LVI-liitto on julkaissut helmikuussa palvelun, josta löytyvät LVI-suunnittelua tarjoavien liiton henkilöjäsenten yhteystiedot. Palvelu on suunnattu erityisesti pienille taloyhtiöille ja omakotitaloasujille.

LVI-suunnitelman ammattilaisella teettämisen etuna on, että suunnitelmassa huomioidaan kokonaisuus, jossa kodin järjestelmät optimoidaan energiatehokkaasti ja järjestelmät valitaan puolueettomasti. Pitkällä aikavälillä hyvin suunniteltu kokonaisuus on myös kustannustehokasta, kun korjaustöiden yhteydessä tiedetään jättää varaukset tuleville korjauksille. Suunnitelman perusteella urakoitsijoiden kilpailuttaminen helpottuu.

Sekä suunnittelu- että asennus- ja huoltotöihin on tarjolla erilaisia taloudellisia tukia. Suunnitteluprosessi voi hoitua myös etänä tai suurimmaksi osaksi etänä.

Lue lisää täältä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti