Hannaleena Kuutilo on Vuoden Isännöitsijä

Kuva: Maria Kangasluoma

Isännöitsijä Hannaleena Kuutilo Kirkkonummelta on valittu vuoden isännöitsijäksi. Hannaleena Kuutilo luotsaa taloyhtiöitä kohti entistä suurempaa vastuullisuutta ja tuo aktiivisesti ekologisia ratkaisuja hallitusten tietoon. Ensimmäiset maalämpöhankkeet hän käynnisti kohteissaan jo 10 vuotta sitten.

– Roolini on kertoa hallitukselle, että pitkällä tähtäimellä katsottuna toteutetut hankkeet maksavat itsensä takaisin. Tarjoan resurssit, joiden turvin voidaan tehdä oikeat päätökset ja hoitaa asiat kuntoon. On mietittävä, mitä jätämme perinnöksi lapsillemme.

Kuutilon tuorein työnäyttö on energiaomavaraisen taloyhtiön, kirkkonummelaisen Sundsbergin Solariksen, isännöinti. Taloyhtiössä seurataan yhtiökohtaisilla mittareilla tuotettua energiaa ja asuntokohtaisilla mittareilla toteutunutta kulutusta.

Kuutilo haluaa isännöitsijänä olla asiakkaan kohdattavissa ja huomioida erilaiset osakkaat asuntosijoittajia myöten. Hän hyödyntää aktiivisesti uusia viestintäkanavia, kuten Facebook-liveä, jossa asiakas saa isännöitsijältä reaaliaikaiset vastaukset asumisen pulmiin. Kuutilon mukaan mikään asiakkaan ongelma ei ole liian pieni ratkaistavaksi.

– Työntekijämme, asiakkaamme ja urakoitsijamme ovat kaikki yhtä lailla asiakkaitani. Palvelen kaikkia vastuullisesti.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti