Hallitusoppia verkkokursseilta 24/7

Kiinteistöliiton ja jäsenyhdistysten asiantuntijat ovat laatineet oman verkkokurssikokonaisuuden taloyhtiön hallitusten jäsenille sekä lisäksi omat kurssit toiminnantarkastajille sekä taloyhtiön puheenjohtajille.

Taloyhtiön hallituksen jäsenet, puheenjohtaja ja toiminnantarkastaja ovat tärkeissä luottamustehtävissä. Tehtävän hoitamiseen on tarjolla kattavat neuvontapalvelut Kiinteistöliittoyhteisön asiantuntijoilta ja tietoa saa mainiosti myös Kiinteistöliitto Uusimaan koulutustilaisuuksista.

Yksi mahdollisuus varmistaa oma osaaminen on suorittaa verkkokurssi, jonka voi tehdä siihen tahtiin kuin itselle sopii. Kiinteistöalan Kustannus Oy:n tuottamat verkkokurssit ovat maksuttomia Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöiden hallituksille, puheenjohtajille sekä toiminnantarkastajille.

Verkkokurssit taloyhtiön hallitukselle

Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen eli HTHJ on taloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja puheenjohtajille suunnattu verkkokurssikokonaisuus. Verkkokursseja täydentävät erilaiset työkalut ja täytettävät malliasiakirjat, kuten hallituksen jäsenen tarkistuslista sekä hallituksen kokouksen esityslista- ja pöytäkirjamallit.

HTHJ koostuu viidestä kurssista:

  • Hallituksen tehtävät ja vastuut
  • Taloyhtiön yhtiökokous
  • Taloyhtiön talous
  • Taloyhtiön sopimukset ja kilpailutus
  • Kiinteistön ylläpito

Verkkokursseja voi opiskella omassa tahdissa silloin, kun itsellä on aikaa. Koko HTHJ-kurssikokonaisuuden suorittaminen vie aikaa noin 6–7 tuntia. Halutessasi voit suorittaa myös kokonaisuuteen kuuluvan loppukokeen. Hyväksytysti loppukokeen suorittanut voi tulostaa itselleen Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen -sertifikaatin.

Puheenjohtajalle ja toiminnantarkastajalle erikoiskurssit

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä -verkkokurssi tarjoaa tietoa, taitoa ja vinkkejä hallituksen puheenjohtajuuden hoitamiseen. Käytännön tilanteita valaistaan animaatioin ja kurssilla perehdytään myös Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suosituksiin.

Toiminnantarkastuksen perusteet -kurssi on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille ja toiminnantarkastajiksi haluaville. Kurssilta saa kattavat perustiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen ja oman taloyhtiön toiminnantarkastuksen voi suorittaa kurssin ohessa. Tarkastettavat taloyhtiön hallinnon ja talouden osa-alueet käydään yksityiskohtaisesti läpi. Esimerkkien ja monipuolisten työkalujen avulla voi ohjatusti laatia muistioita toiminnantarkastuksen eri vaiheista.

Lisätietoa verkkokursseista Kiinteistöliiton sivuilta

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti