Fiksuvesi sai merkittävän rahoituksen ja kasvaa Euroopassa

Kuvituskuva. Kuva: Pekka Rousi

Suomessa Fiksuvesi-etäseurantapalvelusta tunnettu Envera Oy valittiin Business Finlandin Nuoret innovatiiviset yritykset (NIY) -ohjelmaan. Ohjelmaan valitaan kansainväliseen skaalautumiseen tähtääviä startup-yrityksiä, joilla on liikevaihtoa ja näyttöä kasvavasta liiketoiminnasta. Enveralla on liiketoimintaa ja asiakkaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Hollannissa sekä useassa muussa Euroopan maassa.

Merkittävä tilaus Hollannista

Tammikuussa 2019 Envera laajensi yhteistyötään hollantilaisen kiinteistösijoitusyhtiö Vestedan kanssa. Vestedalla on hallinnoinnissaan maan suurin asuntoihin sijoittava kiinteistörahasto. Ensivaiheessa ulkomailla Smartvatten-nimeä kantava palvelu otettiin käyttöön 26 Vestedan kiinteistössä ja seuraavassa vaiheessa palvelu on tarkoitus ottaa käyttöön noin 100 kiinteistössä, jossa Vesteda on osaomistajana.  Lisäksi helmikuun alussa hollantilainen kiinteistöalan toimija Provada valitsi Enveran Future Startup Battle -kilpailuun yhdeksi lupaavimmista kiinteistöalan kasvuyrityksistä.

Miljoonarahoitus

– Kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi valinta NIY-ohjelmaan on meille hieno uutinen, kommentoi Enveran toimitusjohtaja Henri Kajula.

– Rahoituksen turvin Envera panostaa voimakkaasti kansainväliseen kasvuun rekrytoimalla lisävoimia paikallisten tiimien tueksi Ruotsiin ja Saksaan, joihin Envera on perustanut maayhtiöt vuonna 2018.

Hollannissa liiketoimintaa on tehty Suomesta käsin. Kokonaisrahoitus NIY-ohjelmasta voi kokonaisuudessaan olla 1,25 miljoonaa euroa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti