Etusivu


UUSIMMAT ARTIKKELIT

Aurinkosähkön tuotantokapasiteetti kasvoi viime vuonna 45 % prosenttia

Aurinkosähkön pientuotanto kasvaa Suomessa nopeasti. Viime vuonna tuotanto kasvoi vuodesta 2019 noin 46 prosenttia, kertoo Energiavirasto. Vuoden 2016 jälkeen asennettu kapasiteetti on yli kymmenkertaistunut.

Lue lisää

Kiinteistölehti.fi-sivuston kävijätutkimus 2021

Haluamme kehittää Suomen Kiinteistölehden verkkosivustoa vastaamaan entistä paremmin kävijöittemme tarpeita. Sen vuoksi toteutamme tutkimuksen, jossa kartoitamme näkemyksiäsi.

Lue lisää

Asunto-osakeyhtiöiden hoitokulut laskivat viime vuonna

Asunto-osakeyhtiöiden hoitokulut olivat vuonna 2020 keskimäärin 4,43 euroa huoneistoneliöltä kuukaudessa. Hoitokulut laskivat edellisvuodesta 1,6 prosenttia. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen laatimasta asunto-osakeyhtiöiden taloustilastosta.

Lue lisää

Julkisivuremontti 2021 -kilpailu on käynnissä

Julkisivuyhdistyksen ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA Ry:n perinteinen Julkisivuremonttikilpailu on käynnissä. Kilpailuun voivat osallistua asunto-osakeyhtiöt ja pääosin asuinkäytössä olevat kiinteistöosakeyhtiöt, joissa on toteutettu onnistunut ja laadukas julkisivuremontti.

Lue lisää

Taloyhtiön entinen puheenjohtaja meni yleisavaimilla kutsumatta sisään – tuomittiin sakkoihin

Taloyhtiön entinen puheenjohtaja kuuli naapurista outoja ääniä ja meni yleisavaimella sisään. Asunnon omistaja miesystävineen oli paikalla ja ihmetteli tunkeutujaa. Taloaktiivi sai tuomion kotirauhan rikkomisesta.

Lue lisää

Kannattaako yhtiökokous pitää etänä tai perinteisesti?

Yhtiökokoukset on pidettävä koronatilanteesta riippumatta viimeistään syksyllä. Taloyhtiöissä pohditaankin nyt, kannattaako kokous pitää kokonaan verkossa, vai järjestetäänkö esimerkiksi hybridimalli, jossa vain osa osallistujista on mukana etänä.

Lue lisää

Vieraslajien, etenkin kurtturuusun torjuntaan kannattaa ryhtyä nyt

Onko pihaasi saapunut kutsumaton vieras eli toisin sanoen haitallinen vieraslaji? Nyt on oikea hetki ryhtyä torjuntatoimiin! Kevät ja alkukesä ovat parasta aikaa vieraslajien torjumiseen, kun lajit eivät ole päässeet vielä lisääntymään. Esimerkiksi kurtturuusun hävittämiseen kannattaa ryhtyä juuri nyt.

Lue lisää

Lomailija, suojaa omaisuutesi murtovarkailta

Kesämökille tai muulle lomareissulle lähtevän kannattaa poissaolonsa ajaksi suojata kodin lisäksi myös taloyhtiön yhteisissä tiloissa säilytettävä omaisuutensa. Korona-aika on lisännyt murtoja taloyhtiöiden varastotiloihin ja pyöräkellareihin.

Lue lisää

Uutta Kiinteistölehdessä - Taloyhtio.net

taloyhtio.net-banneri-talo

Taloyhtio.net

Taloyhtio.net tarjoaa hyötytietoa, tuotteita ja palveluja taloyhtiön hallitukselle, isännöitsijälle sekä kerros- ja rivitaloasukkaalle.

  • Artikkelit
  • Lomakkeet
  • Oppaat

Uusimmat blogit

Pienten talotyyppien uusi tuleminen – rivitaloista mutkataloja

Esitän haasteen: voisiko rivitalon idean ajatella uudelleen?

Lue lisää

Leikkipaikka on taloyhtiön käyntikortti

Kun viime aikoina on puhuttu asumisen turvallisuudesta, keskustelu on paljolti pyörinyt ikäihmisten ympärillä.

Lue lisää

Tyhmää toimintaa maalämpöä vastaan

Kaukolämpö on kaupungeissa lähtökohtaisesti erittäin hyvä ratkaisu.

Lue lisää

Facebook

Twitter

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti