Esteetön Suomi on kaikille yhdenvertainen – Ilmianna suosikkisi esteettömyyspalkinnon saajaksi!

Kuvituskuva. Kuva: Pekka Rousi

Esteetön Suomi -palkinto 2019 haku on nyt käynnissä! Ehdota toimintaa tai kohdetta, joka toteuttaa laajaa näkemystä esteettömyydestä ja/tai saavutettavuudesta sekä noudattaa kaikille soveltuvan suunnittelun periaatteita. Palkinnon tarkoituksena on edistää rakennetun ympäristön ja palvelujen soveltuvuutta kaikille sekä kannustaa tilaajia, suunnittelijoita ja toteuttajia esteettömiin ja saavutettaviin ratkaisuihin.

Invalidiliitto ja Rakennustietosäätiö myöntävät palkinnon toiminnalle tai kohteelle, joka on valtakunnallisesti merkittävällä tavalla edistänyt esteettömyyden ja/tai saavutettavuuden toteutumista. Palkittava voi olla henkilö, ympäristö, reitistö, rakennuskokonaisuus, rakennus, toimintamalli, järjestelmä, palvelu, koulutusohjelma, virkistystoiminta tai näihin liittyvä suunnitelma, jolla on ajankohtaista ja yleistä merkitystä.

Kilpailu on avoin kaikille! Vuoden 2019 Esteetön Suomi -palkinnon voittaja saa Messusäätiön myöntämän 3 000 € stipendin. Palkinto ja mahdolliset kunniamaininnat jaetaan Apuväline -messujen yhteydessä Tampereella 7.11.2019.

Nyt kannattaa osallistua ja tehdä ehdotus palkinnon saajasta, sillä kaikkien ehdottaneiden kesken arvotaan lippuja Apuväline- ja Habitare-messuille.

Ehdotukset toimitetaan 7.9.2019 mennessä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti