Espoolainen taloyhtiö panostaa digitaaliseen viestintään porrasnäyttöjen avulla

Kuvituskuva. Kuva: One4all Finland Oy

Taloyhtiöiden viestinnältä vaaditaan vuosi vuodelta enemmän. Asukkaat ovat mobiililaitteiden ja tietokoneiden myötä tottuneet nopeaan ja reaaliaikaiseen viestintään. Digitaaliset porrasnäytöt ovat osa tätä luonnollista viestinnän kehitystä. Tämän on huomannut myös Matinkylässä oleva As Oy Anjankuja 3, ja taloyhtiö päättikin investoida porrasnäyttöihin.

“Kuulimme One4all Finland Oy:n porrasnäytöistä Matinkylän huollon kautta. Samaan aikaan meillä oli tarve kehittää taloyhtiön viestintää asukkailta saamamme palautteen perusteella. Teimme hallituksessa päätöksen ottaa porrasnäyttö koekäyttöön ja testata sen toimivuutta yhtenä tiedottamisen kanavana. Jo ennen testausjakson päättymistä päätimme hankkia molempiin taloihin porrasnäytöt”, kertoo Kimmo Ruuskanen, Asunto Oy Anjankuja 3 hallituksen puheenjohtaja.

One4allin toimitusjohtaja Kitte Hamiltonin mukaan näyttöjen sisältö on muokattavissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti, jopa rajapintoja myöten, ja sisällöntuotanto on tehty erittäin helpoksi yksinkertaisen hallintasivuston avulla.

“Järjestelmä on alusta asti suunniteltu asiakkaiden kanssa yhteistyössä, asiakkailtamme saamme arvokkainta palautetta”, Hamilton toteaa. ”Jokaisen porrasnäytön ohella tarjoamme selainpohjaisen mobiilisovelluksen jonka avulla asukas saa porrasnäytön lisäksi viestinnän myös omaan älylaitteeseensa – porrasnäytöt taskukoossa” hän jatkaa.

Taloyhtiössä talonmiehenä toimiva  Jaakko Vantaan mukaan hallintajärjestelmä on tehty niin helpoksi että ei tarvinnut edes opetella käyttöä. Tiedotteiden ja asukastietojen päivitys onnistuu häneltä minuuteissa, eikä enää tarvitse juosta monelle ilmoitustaululle kiinnittelemään lappusia ja lippusia.

Myös Ruuskanen on samoilla linjoilla.

“Sisällöntuottaminen järjestelmään on helppoa ja käyttöliittymä selkeä. Olemme mobiiliversioon laittaneet lisäksi näkyviin mm. Taloyhtiön asukasohjeet ja materiaalia englanniksi. Aikaisemmin hallituksen puheenjohtaja, talonmies sekä isännöitsijä ovat hoitaneet tiedotteiden päivitystä. Päätimme kuitenkin tänä keväänä valita hallituksesta tiedotusvastaavan.”

Lopuksi Ruuskanen antaa hyvän vinkin porrasnäyttöä hankkivalle: “Näytön paikka tulee valita huolella, jotta se on luettavissa mahdollisimman helposti.”

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti