DNA:n laajakaista- ja viihdepalvelut kaikkiin Lumo-koteihin ensi vuonna

Kuva: Bigstock

DNA:n laajakaista- ja viihdepalvelut tulevat saataville kaikkiin Lumo-koteihin valtakunnallisesti vuoden 2022 aikana. Jatkossa jokaisessa Lumo-kodissa on mahdollista päästä verkossa aina gigan nopeuksiin asti ja käyttää sujuvasti DNA:n kattavia viihdepalveluita.

− Nopeat ja laadukkaat yhteydet muuttavat tapaa tehdä työtä, opiskella ja viihtyä. Toimintavarmoista yhteyksistä on tullut yksi mutkattoman elämän kulmakivistä. Olen erittäin iloinen, että erinomaisesti sujunut yhteistyömme Lumo-kotien kanssa laajenee ja pääsemme nyt tarjoamaan huippuluokan laajakaista- ja viihdepalveluita valtakunnallisesti kaikkiin Lumo-koteihin, DNA:n laajakaista ja TV-liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen toteaa.

Lumon asumisen palvelut -yksikön johtaja Lauri Peltonen kertoo sujuvan internet-yhteyden olevan perusvaatimus lähes jokaiselle asiakkaalle tehdä työtä, pitää yhteyttä ystäviin ja viihtyä kotona.

− Luodaksemme parempaa kaupunkiasumista haluamme tarjota asukkaillemme maksuttomasti aiempaa nopeamman laajakaistayhteyden ja samalla haluamme tuoda viihdesisältöä helposti saataville omaan digitaaliseen My Lumo -palveluumme, Peltonen kertoo.

Lumo-kotien asiakkaille tulee mahdollisuus hyödyntää DNA:n kattavia viihdepalveluita. Parhaat sisällöt ja kanavapaketit voi hankkia DNA:n myyntikanavien lisäksi My Lumo -palvelusta. DNA:n laajakaistapalveluihin sisältyy myös DNA Nettipulssi, joka huolehtii taloyhtiön asuntojen WiFi-verkon laadusta automaattisesti valitsemalla parhaat asetukset asuntojen langattoman kotiverkon käyttöön.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti