DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa – monella laitteella yhtä aikaa

Valitse kotisi netti niin, että sen nopeus varmasti riittää sekä sujuvaan hyötykäyttöön että viihteestä nauttimiseen. Kun nopeutta on riittäväsi, eivät elokuvat ja sarjat pätki, vaikka niitä katsottaisiin parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

DNA Netissä ei vauhti lopu kesken. Nopeutta saa jopa gigaan eli täyteen 1000 Mbit/s asti ja tulevaisuudessa nopeudet kasvavat vieläkin sitäkin suuremmiksi.

Mikä nopeus sopii sinulle?

2-10M on DNA:n taloyhtiönetin vastikkeeseen sisältyvä perusnopeus. Se sopii vähäiseen käyttöön, esimerkiksi verkkopankissa asiointiin ja sähköpostien lukemiseen. Valitse tämä, jos käytät yhtä tai kahta nettiin liitettyä laitetta, etkä katso liikkuvaa kuvaa. Jos käytät nettiä muuhunkin kuin aivan välttämättömään, suosittelemme nopeuden nostoa esim. 100M nopeuteen.

100M on sopiva pienelle perheelle, joilla on muutamia nettiin liitettyjä laitteita eikä kovin paljon yhtäaikaista käyttöä. 100M yhteydellä voit jo katsoa liikkuvaa kuvaa hyvällä laadulla, esim. suoratoistopalveluita kuten Netflix tai YLE Areena.

200M on suosituin vaihtoehto. Sillä koko perhe katsoo liikkuvaa kuvaa parhaalla mahdollisella laadulla. Se sopii useammalle laitteelle ja käyttäjälle. Tässä nopeudessa on hyvä hinta-laatusuhde mutkattomasti sujuvalle viihtymiselle.

400M huippunopea netti täyttää jo viihtymisen kovimmatkin vaatimukset. Se sopii jopa 10 laitteen yhtäaikaiselle käytölle. Katso 8K-videoita pelaa, tee etätöitä ja surffaa sujuvasti.

1000M eli 1 gigan yhteydestä ei kaista lopu kesken. Gigaluokan nopeudet ovat tarpeen, jos kodissasi on runsaasti erilaisia nettiyhteyttä tarvitsevia laitteita, nettipelit ovat kovassa käytössä ja teillä katsotaan paljon eri laitteilla leffoja ja sarjoja 4K-tai 8K-tarkkuudella.

 

DNA Netti taloyhtiöille – edulliset ja nopeat yhteydet joka kotiin

DNA Netti taloyhtiöille tuo koteihin nettiliittymän jopa puolet normaalihintoja edullisemmin**. Tutustu tarkemmin ja laita liittyminen alulle omassa taloyhtiössäsi.

Lue lisää: dna.fi/taloyhtiöt

DNA Netti – Netflixin mukaan nopein

DNA Netti on jo yli vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix -leffojen ja -sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan*.

*Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien syyskuun 2019 nopeusindeksistä.

**Norm. hinnat esim. DNA Netti 200M 34,90 €/kk, DNA Netti 1G 54,90 €/kk, ilman voimassa olevaa DNA:n taloyhtiösopimusta.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti