DNA Koti 5G on pientaloasukkaan oma kiinteä kaista

Pientaloalueet ovat perinteisesti lapsiperheiden valtakuntaa. Näissä pienissä valtakunnissa joutuvat nettiliittymät helposti koville, kun yhdestä ja samasta liittymästä jaetaan kaistaa työntekoon, pelaamiseen sekä leffojen katsomiseen. Kaiken muun lisäksi netistä pitää vielä riittää hönkää alati kasvavalle määrälle kodin älylaitteita.

Vielä kun innokkaasti nettiä käyttäviä perheitä osuu samalle alueelle useampia, joutuu koko verkko lujille. Näin etenkin alueilla, joille ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä. Jos alueen 4G-verkko ruuhkautuu, niin se näkyy ja tuntuu heti netin hyytymisenä.

Onneksi kuitenkin kehitys kehittyy ja saatavilla on erinomainen vaihtoehto omakoti- ja pientalojen nopeisiin nettiyhteyksiin. Se on DNA Koti 5G.

DNA Koti 5G käyttää 5G-teknologian mahdollistamaa verkon ”viipalointia”. Sen ansiosta omakoti- ja pientaloihin saadaan oma kaista, johon ei naapureiden netinkäyttö vaikuta – aivan kuten kiinteissä yhteyksissä. DNA Koti 5G -yhteyden saa halutessaan jopa 1000M nopeudella.

DNA Koti 5G on helppo hankkia

DNA Koti 5G on kokonaisuus, johon kuuluu ulkovastaanotin, WiFi-modeemi sekä nopea 5G-liittymä. Toimitus tapahtuu nopealla avaimet käteen -asennuksella. Asennus alkaa mittauksella, jossa valitaan paras paikka ulkovastaanottimelle. Kun vastaanotin on suunnattu ja kiinnitetty, se liitetään talon nettipistorasian kautta WiFi-modeemiin. Lopuksi asentaja laittaa vielä kodin WiFi-verkon valmiiksi ja liittää siihen kaikki tärkeimmät laitteet.

Koti on hetkessä täydessä 5G-valmiudessa. Tämän helpommaksi ei nopean yhteyden hankkiminen tule.

Valokuituun verrattuna DNA Koti 5G-yhteys on edullinen hankkia, toimitusaika on nopea, eikä kaivuutöitä tarvita. Niin ja koko asennusurakasta voi vieläpä hakea kotitalousvähennystä.

Onko DNA Koti 5G saatavilla jo sinun kotiisi?

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti