Digitaaliset porrasnäytöt menestys vuokra-kerrostaloissa

Kirkkonummen Vuokra-asunnot asennutti digitaaliset porrasnäytöt kerralla kaikkiin kerrostaloihinsa. Näytöt ovat säästäneet huoltoyhtiön työtunteja ja nopeuttaneet tiedotusta, kirjoittaa Kirkkonummen Sanomat (13.2.2020).

Kirkkonummen Vuokra-asunnot asennutti pari vuotta sitten digitaaliset porrasnäytöt 50 rappuun. Asentamiseen kului aikaa noin puoli vuotta, kun muutoksen yhteydessä taloyhtiöiden porraskäytäviin asennettiin sähköpistokkeet ja it-pistokkeet näyttöjä varten, kertoo Kirkkonummen Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Juha Marjamo.

Marjamon mukaan porrastauluista on ollut huomattavaa hyötyä. Esimerkiksi, kun asukkaat vaihtuvat, nimi saadaan päivitettyä porrasnäyttöihin jo samana päivänä. Aiemmin huoltoyhtiön täytyi järjestää käynti kohteeseen, mihin kului yleensä pari vuorokautta. Nyt kiinteistöportaalissa oleva talonkirja päivittyy suoraan näyttöön. Myös tiedotteet kulkevat nopeasti ja samanaikaisesti. Isännöinti voi kirjoittaa ja jakaa tiedotteet esimerkiksi lenkkisaunavuoroista suoraan hallintajärjestelmän kautta ilman tulostamista ja jakamista jokaiseen rappuun erikseen. Digitaaliset näytöt ovat myös säästyneet ilkivallalta, toisin kuin vanhanaikaiset rapputaulut, joiden kirjaimia käytiin vaihtamassa, Marjamo sanoo.

Henry Hietavala porrasnäytöt toimittaneesta One-4All-yhtiöstä kertoo, että digitaaliset porrasnäytöt lisäävät asukastyytyväisyyttä kaikkialla. Säännöllinen ja oikeaan aikaan tapahtuva tiedottaminen kohentaa asumisviihtyvyyttä ja taloyhtiön sekä isännöitsijän kynnys viestimiseen madaltuu, sillä tiedottaminen on aiempaa helpompaa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti