Blogit

Maallikon iltapuhde on ammattilaisen leipätyö

Hallituksen on oltava mukana suunnittelussa, mutta ei liikaa. Aikataulujen vahtiminen, asioiden kaivelu ja muistuttelu kuuluvat projektipäällikölle, suunnittelusta vastaavalle tai isännöitsijälle.

Lue lisää

Kevät toi, kevät toi… turhan korjauksen?

Piharemontin hankesuunnitteluun tarvitaan ryhmä eri alojen ammattisuunnittelijoita, kuten pihasuunnittelija, arkkitehti ja rakennesuunnittelija sekä tarvittaessa myös lvi-suunnittelija. Suunnittelijoiden yhteistyöllä voidaan varmistua siitä, että korjauslaajuus ja esitettävät vaihtoehdot ovat järkeviä ja laadukkaita.

Lue lisää

Kuka suunnittelee Sinun taloyhtiösi putkiremontin?

Onnistunut hanke tehdään vain ja ainoastaan yhteistyössä siten, että kaikki osapuolet tuovat oman tietotaitonsa yhteisen pöydän ääreen.

Lue lisää

Putkiremontin preppauskurssi – hyvän hankesuunnittelun merkitys putkiremontissa

Tavanomaisen putkiremontin hankesuunnittelu kestää ajallisesti noin 4 kuukautta ja prosessi on monella tapaa ”putkiremontin alkeet” sekä hallitukselle, että koko taloyhtiön väelle.

Lue lisää

Selkeät pelisäännöt huoneistomuutoksiin

Taloyhtiöllä on vastuu perusrakenteista ja -järjestelmistä, eikä yhtiö ja hallitus voi ottaa vastuuta osakkaan muutostöistä, ellei niitä ole suunniteltu, valvottu ja toteutettu ammattimaisesti.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti