Blogit

Isännöinnin hinnoista asuntojen arvoihin

Lähtökohtaisesti isännöitsijä on hoitamansa taloyhtiön toimitusjohtaja, jolla on yleensä vielä oma isännöitsijätoimiston ammattilaisorganisaatio takanaan.

Lue lisää

Palikat hukassa ja muita tarinoita rakennusvalvonnasta

Olen vuosien saatossa kuullut monta veret seisauttavaa tarinaa eri kuntien rakennusvalvojien toimista. Kaikkia näitä tarinoita yhdistää jonkinlainen linjattomuus ja sattumanvaraisuus.

Lue lisää

Mikä maksaa isännöinnissä?

Kaksi viikkoa sitten voimaan astunut uusi tietosuoja-asetus on ollut joillekin isännöintiyrityksille uusi rahasampo.

Lue lisää

Onnistunut sukupolven vaihdos

Yrityksen liiketulos on yleisin mittari, vaikka yritysten tuotteiden ja palvelujen käyttäjät – asiakkaat ovat merkittävästi parempi arvosanan antaja kuin pelkkä tuloslaskelma ja tase.

Lue lisää

Pohjoismainen paloturvallisuus ja varautuminen – yhteiset riskit ja arvot yhdistävät

Meillä pohjolassa näyttää olevan edelleenkin haasteena palokuolemat. Suomi on ollut pitkään palokuolemien maa, mutta suunta on hiljalleen kääntymässä.

Lue lisää

Sulle salaisuuden kertoa mä voisin

Kevät ja kesä ovat remonttisuunnittelijan kiireisintä aikaa. Jostain kosmisesta syystä kaikki haluavat käynnistää oman projektinsa yhtä aikaa.

Lue lisää

Asumisen turvallistaminen

Rakentamiseen, kuten päivittäiseen elämään laajemminkin, liittyy paljon erilaisia riskejä. Me kaikki suhtaudumme riskeihin eri tavalla.

Lue lisää

Kiinteistöalan #metoo

Kokemusta vähättelystä löytyy valitettavasti kiinteistöalalla, varsinkin taloyhtiöasioissa, ja se kohdistuu naisiin, jotka alaa tuntevat ja ovat päteviä. Yleensä vähättelijä on mies, joka eläkeiän on jo ylittänyt.

Lue lisää

Kevät on päätösten aikaa

Osakkaat, hallitus ja isännöitsijät, asioista selvää ottaminen ei maksa mitään, virheen tekeminen taas maksaa tulevaisuudessa paljon.

Lue lisää

Verotuksen dilemma

Suomi on aikamoinen verottaja. Tämän voimme havaita kaikissa kansainvälisissä vertailuissa. Korkeaa verotustamme perustellaan hyvinvointivaltiolla.

Lue lisää

Sivu 1 / 20

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti