Suomi 100 Vastuunjako 40 vuotta

Blogit

Tietosuojaan on pakko perehtyä

Uudistuksen tavoitteena on luoda koko EU:n alueelle yhteinen ja kattava tietosuojajärjestelmä. Asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä.

Lue lisää

Nopeita toimenpiteitä sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi kaivataan

Älkää arastelko tuoda asioita julki, näin tämä vaiettu ongelma menee myös päättäjien korviin.

Lue lisää

Joulukolumni: yhteisöllisyyden paluu?

Joulukuun Kiinteistölehdessä, joka ilmestyy juuri sopivasti juhlan alla 20.12. on paljon asiaa yhteisöllisyydestä ja naapurisovusta ja niiden rakentamisesta.

Lue lisää

Pienen taloyhtiön pienet palvelut

Julkisessa keskustelussa on pohdittu pienten taloyhtiöiden vaikeuksia saada isännöintipalveluja. Tarjouspyyntöihin ei saada lainkaan vastauksia tai tarjotut hinnat koetaan kalliiksi.

Lue lisää

Digi myllertää vakuutukset ja turvallisuuden kiinteistöissä – kukaan ei ole turvassa!

Digi myllertää palvelut, turvallisuuden käsityksen ja riskienhallinnan kiinteistöissä. Omistajien, isännöitsijöiden, puheenjohtajien ja hallituksien jäsenien vastuu kasvaa ja korostuu.

Lue lisää

ASREK – Kohti sähköistä asuntokauppaa

Viime vuosien aikana sähköistyminen sekä sähköiset tietokannat ovat syrjäyttäneet paperiset dokumentit ja tuoneet tehokkuutta tietojen saatavuuteen ja kattavuuteen.

Lue lisää

Onko nyt huono aika aloittaa asuntosijoittaminen?

Ollaanko jo kuplan huipulla vai vieläkö ehtii huumaan mukaan?

Lue lisää

Kaatuneet!

Hallitusten vastuu on informoida osakkaita ja asukkaita liukkauteen ja katolta putoavaan lumeen liittyvistä vaaroista ja vastuista.

Lue lisää

Rakennuttajan kätyri

Uudiskohteen ensimmäinen isännöitsijä saa aina kuulla olevansa rakennuttajan kätyri. Syytösten mukaan hän tekee parhaansa, että taloyhtiön mahdolliset rakennusvirheet painettaisiin villaisella saadakseen jatkossakin rakennuttajalta uusia isännöintiasiakkaita.

Lue lisää

Kaiken maailman isännöintiä

Suomalainen asunto-osakeyhtiö on omaleimainen. Muualla omistusasunto kerrostaloissakin on yleensä erillinen kiinteistö tai talo kuuluu isolle yhtiölle, jonka osakkaita asukkaat ovat.

Lue lisää

Sivu 1 / 18

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti