Ammattilainen paikalle, aina ja nopeasti

Syksy on saapunut ja sen mukana pimenevät illat. Hyvä valaistus kotipihassa on paitsi kaunista, myös turvallista. Sellaisen valaistuksen halusi myös Alli, jonka surullisenkuuluisasta yrityksestä saada sähkömies luokseen kirjoitti Iltalehti (21.10.2019).

Alli oli ottanut yhteyttä sähkömieheen, joka lupasi tulla asentamaan pihavalaistuksen paikoilleen syksyllä. Syksy tuli, illat pimenivät mutta sähkömies ei ilmaantunut paikalle. Todettuaan tämän yrityksen epäonnistuneeksi, Alli otti yhteyttä toiseen ammattilaiseen. Hänkin lupasi, että homma hoituu – mutta vasta seuraavana syksynä. Vuosi kului, lehdet putoilivat jälleen, mutta piha pysyi pimeänä. Alli kertoo, että hän on odottanut kymmenen vuotta saadakseen sähkömiehen asentamaan pihavalot paikoilleen. Odotus on ollut turhaa.

Artikkelissa kuvataan tämänkaltaista ongelmaa yleiseksi erityisesti Etelä-Suomessa. Yksi syy on sähköasentajien ja alan yritysten suuri työmäärä. Sähkömiehen paikalle saaminen nopeasti riippuu myös tarjotun työtehtävän laadusta. Pienet työt ja asennukset eivät ole täystyöllistettyjen ammattilaisten prioriteettilistassa kovinkaan korkealla. Viesti kuluttajille on tyly: jos kyseessä on pieni sähköasennus, ainoa vaihtoehto on odottaa. Ja se on usein turhauttavaa.

Artikkeli kuvaa myös tämänkaltaisen ongelman synnyttävää ikävää lieveilmiötä. Kun ammattilaisilla on kiire ja pienemmät sähkötyöt kasaantuvat tekemättömiksi, paikalle ilmestyy oman elämänsä sähköasentajat – nimittäin kouluttamattomat työmiehet. Vaarana on, että töitä tehdään miten sattuu, mutta laskutus on sama kuin ammattilaisella. Lisäksi se on myös lain vastaista: Suomessa sähköasennuksia saa tehdä vain ammattilainen asianmukaisten lupien kanssa.


24 Center tarjoaa Allin ja monien muiden havaitsemaan ongelmaan ratkaisun. Täsmällisen asiakaspalvelun ja laajan kumppaniverkoston avustuksella me voimme taata ammattilaisen saapumisen paikalle aina ja nopeasti. Oli kyseessä sitten pihavalaistuksen asentaminen tai sähkövika, soitto 24 Centerin numeroon on avain ongelmaan. Tällä kerralla työkiire ei kadota sähkömiestä kuin tuhkaa tuuleen, eikä hänen saapumistaan tarvitse odottaa kymmentä syksyä. Lupauksemme on, että ammattilainen tulee paikalle kellonajasta, vuodenajasta, säästä ja työtehtävästä huolimatta.

Meillä on halu ja kyky auttaa sinua, niin syksyn pimeässä kuin kesän valossa. Ollaan yhteyksissä!

Iltalehden artikkelin kirjoittaja: Maija Knuuttila 21.10.2019

24 Center on talotekniikan hätäkeskus, josta saa avun aina nopeiten paikalle. Ratkaisemme talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva 24 Centerin yhteistyökumppani.

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Tutustu meihin: Talotekniikan hätäkeskus (24center.fi)

Ota meihin yhteyttä: 0100 2470

Palvelut

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti