Alva – huoneistokohtainen veden etämittaus helposti ja kustannustehokkaasti

Alva on vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä. Jo vuosikymmeniä olemme tarjonneet osaamistamme Jyväskylän alueella. Tänä päivänä tarjoamme ratkaisujamme myös valtakunnallisesti, osin kansainvälisestikin.

Energiatehokkuusdirektiivi edellyttää huoneistokohtaista vedenkulutuksen mittausta ja siihen perustuvaa mittausta uusissa rakennuskohteissa sekä vanhemmissa taloyhtiöissä, joissa tehdään putkistosaneeraus. Alvan avulla etämittaus sujuu helposti.

Tärkeintä meille on, että asiakkaidemme arki sujuu mahdollisimman huolettomasti. Siksi tarjoamme valtakunnallisena palveluna muun muassa huoneistokohtaista vedenkulutuksen mittausta, jota edellytetään niin uusissa rakennuskohteissa kuin vanhoissa, putkistosaneerattavissa taloyhtiöissä. Huoneistokohtainen veden etämittaus kannustaa tutkitusti säästeliäämpään vedenkäyttöön, joten siitä kiittävät niin ympäristö kuin asiakkaan kukkarokin.

Huoneistokohtainen veden etämittaus onnistuu kauttamme helposti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme sisältää etäluettavat mittarit, niiden ylläpidon, langattoman tiedonsiirron, laskutustietojen toimituksen, kulutusraportoinnin, vuotovahdit, teknisen tuen sekä vuotovahdin, jonka avulla pääsee nopeasti mahdollisten piilovuotojen jäljille.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti