Alueelliset Kiinteistölehdet Uudellemaalle ja Lounais-Suomeen

Suomen Kiinteistölehti panostaa alueellisiin aiheisiin julkaisemalla tänä vuonna kaksi uutta alueellista Kiinteistölehteä yhteistyössä Kiinteistöliitto Uusimaan ja Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten kanssa.

Helmi-, touko-, loka- ja joulukuussa valtakunnallisen Suomen Kiinteistölehden yhteydessä jaetaan Kiinteistölehti Uusimaa ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi. Lehdet keskittyvät ajankohtaisiin, taloyhtiöille keskeisiin kiinteistönpidon haasteisiin. Näkökulma on kuitenkin valtakunnallista Kiinteistölehteä selvästi alueellisempi.

Kiinteistölehti Lounais-Suomi korvaa aiemmin seutukunnalla ilmestyneen Lounais-Suomen Kiinteistöviestin, ja se jaetaan perinteiseen tapaan Lounais-Suomen kiinteistöyhdistysten jäsenkunnalle ja sidosryhmille. Lehden painos on reilut 5000 kappaletta.

Sen sijaan reilun 15000 kappaleen painoksena Uudellamaalla ilmestyvä Kiinteistölehti Uusimaa on täysin uusi julkaisu ja vahvistaa osaltaan Kiinteistöliitto Uusimaan jäsenilleen suuntaamia palveluita. Samalla lehti korvaa perinteisesti mm. Hyvinkää-Riihimäki-akselilla ilmestyneen Uudenmaan Kiinteistöviestin, jonka sisällöt sulautetaan uuteen julkaisuun.

Uusien lehtien päätoimittajina ovat Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtaja Mika Heikkilä ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Lehtien toimitustyöstä ja kokoamisesta vastaa toimittaja Pekka Virolainen. Mainosmyynnistä Kiinteistölehti Uusimaan osalta vastaavat Media Bookers ja Kiinteistölehti Lounais-Suomen osalta Dorimedia Oy.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti