Airbnb ja sähköautot esillä Taloyhtiötapahtuman juridiikkapotpurissa

Katriina Sarekoski Kiinteistöliitosta puhuu juridiikkapotpurissa airbnb:stä, tietosuojasta ja sähköautoista. Kiinteistöliitto Uusimaan johtava lakimies Katriina Sarekoski on yksi kolmesta juridiikkapotpurissa puhuvista lakimiehistä.

Taloyhtiötapahtumassa järjestetään aamupäivällä juridiikkapotpuri, jossa aiheina ovat juuri nyt ajankohtaiset airbnb, sähköautot sekä tietosuoja. Varsinkin airbnb on asia, joka jakaa mielipiteitä ja toisaalta lain tulkinta asiasta hakee muotoaan.

– Luennolla taloyhtiö saa vastauksia muun muassa siihen onko airbnb asumista vai majoitusliiketoimintaa ja mitkä ovat taloyhtiön keinot puuttua asiaan. Käymme läpi myös miten airbnb- ja muita vastaavia tilanteita kannattaisi taloyhtiössä lähestyä, sanoo Kiinteistöliitto Uusimaan johtava lakimies Katriina Sarekoski.

Myös sähköautot ovat tapetilla. Miten taloyhtiön sitten pitäisi sähköautoasiassa lähteä liikkeelle?

-Liikkeellelähtö kannattaa aloittaa kartoittamalla tarvittavien latauspisteiden määrä taloyhtiössä sekä yhtiön sähköverkon tila ja kapasiteetin riittävyys. Päätöksentekoon ja kustannustenjakoon vaikuttaa se, ovatko autopaikat yhtiön vai osakkaiden hallinnassa sekä se, toteutetaanko sähköautojen latausinfra yhtiön vai osakkaan hankkeena, ARAn avustusta unohtamatta. Tästä aiheesta tulemme kertomaan enemmän juuri juridiikkapotpurissa, joten tervetuloa kuulemaan lisää, toivottaa Sarekoski.

Juridiikkapotpuri – airbnb, sähköautot ja tietosuoja
Messukeskus, Siipi kokous- ja tapahtumamaailma
Sali 103, klo 11.45-12.30

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuman koko seminaariohjelma

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti